Home - Portugal

Campingpladser i PORTUGAL

/

4

Resultater 1 til 8 af 25

Portugal: Regioner

Portugal: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Portugal!

Portugal er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Portugal er ideelle til turister på udkig efter en uforglemmelig ferie på Atlanterhavets strande, med det milde klima på den sydlige del af Den Iberiske Halvø og beriget af landets kunstneriske, kulturelle og gastronomiske attraktioner. Portugal er smuk og fuld af interessante steder på fastlandet, men forbløffer også med øerne: Madeira og Azorerne er naturparadiser, hvor du kan slappe af eller nyde en aktiv ferie og praktisere aktiviteter, der spænder fra dykning til surfing.

Campingpladserne ud til vandet er absolut de mest populære i Portugal og Algarve, i den sydlige del af landet, og byder på en perfekt blanding af behagelige temperaturer det meste af året og hele 150 km fantastisk kystlinje, fra uberørte strande og badebyer, hvor dagene på stranden kan krydres med et livligt natteliv. Blandt de smukkeste strande på Algarve fortjener Praia de Albandeira, Praia do Ançao, Praia do Barril og Praia da Dona Ana hæderspladsen, hvor fortryllende landskaber kombineres med fascinerende turistområders skønhed, såsom de berømte byer Tavira, Sagres og Faro, mens Albufeira, Praia da Rocha og Portimão er mere livlige.

Havet er også hovedpersonen længere mod nord, i Lissabon-området, Portugals fascinerende hovedstad, der forfører med sine kvarterer, der emmer af historie og tradition: en tur på sporvogn 28 giver med op-og nedturene i Lissabons gader uforglemmelige minder til enhver turist. Brug nogle timer på at udforske de historiske distrikter Chiado, Baixa, Alfama, Belém og den populære Bairro Alto, hvor du sandsynligvis vil opleve den mest autentiske atmosfære i hovedstaden. Hvis du er tæt på Lissabon er der ikke mangel på strande og charmerende badebyer, såsom Praia de Carcavelos, når du besøger Porto, som også er en kunstby og symbol på Portugal. Det, der fanger øjet, er det utrolige byområde med huse, bygninger og broer. Porto er romantisk og tiltalende, og hver et hjørne fortjener at blive besøgt, så glem trætheden under op- og nedturer med korte pauser, der kan dedikeres til vinsmagning af den traditionelle Portvin eller en anretning med  Bacalao som hovedingrediens (saltet torsk). Blandt Portugals kunstbyer er Sintra helt sikkert den mest unikke: Ikke langt fra Lissabon, ligger "det herlige Eden", som Lord Byron udtrykte det. Sintra byder på postkortlignende panoramaer og en kunstnerisk arv af sjælden værdi. En kombination af kunst og natur, som vi også finder i Portugal bagland, i det centrale område og i Alentejo.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l