Tyskland: Regioner

Tyskland: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Tyskland!

Tyskland er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og turistlandsbyerne i Tyskland er kendetegnet ved kvaliteten af deres service og organisation, to nøgleaspekter for turister i et land, der har en lang tradition for udendørsferie. De tyske campingpladser ligger strategisk spredt i hele området, dog især i det sydlige Tyskland på grænsen til Østrig og Schweiz. De giver mulighed for at fordybe sig i naturen i de grønne områder, for at udforsle kunstbyerne uden stress og for at nyde en underholdende ferien ved Nordsøen og Østersøen.

Blandt de mest eftertragtede destinationer blandt campister, der vælger at tilbringe deres ferie i Tyskland, er det sydlige område i delstaterne Bayern og Baden-Württemberg, der ligger henholdsvis på grænsen til Østrig og Schweiz. Takket være de bayerske alper og de grønne bakker, giver disse steder mulighed for en ideel til ferie i naturen, herunder vandreture, cykling og besøg til de mange landsbyer og slotte, der ligger spredt over hele området. I det sydlige Tyskland mod vest over mod Frankrig, nyder delstaten Rheinland-Pfalz godt af sletten ved floden Rhinen, som fra Mainz til Koblenz byder på stemningsfulde landskaber, som er kommet på UNESCOs verdensarvsliste. Stederne er ideelle at besøge på campingferie, når man tager rundt i bil, på motorcykel, i autocamper eller på cykel hvis man er sporty. Stederne byder på attraktioner på hvert et hjørne: fra naturlandskaber til middelalderlandsbyer, til besøg i kældre, hvor alle detaljer fanger øjet og opmærksomheden.

Nordtyskland er anderledes, men ikke mindre fascinerende, især om sommeren og i de varmere måneder, hvor området byder på mange attraktioner for campister. Hvis man starter fra Niedersachsen og tager mod øst, krydser delstaten Slesvig-Holsten og Mecklenburg-Vorpommern, giver campingpladserne mulighed for at opleve områderne omkring Nordsøen og Østersøen. I dette område ligger de bedste strande i Tyskland, ideelle til badning om sommeren og til at blive udforsket hele året rundt med et område fuld af attraktioner.

Andre steder af interesse, man ikke skal undervurdere, er bycampingpladserne, der ligger tæt på større byer og Tysklands kunstbyer, i de grønne områder i nærheden af byer som Berlin, München Bayern, Hamborg og Frankfurt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l