Turistområder

Oplev Turistområder valgt af vores eksperter

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Abruzzo: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Abruzzo!

Abruzzo er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Abruzzo er en italiensk region rig på historiske-kulturelle og landskabsmæssige attraktioner. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Abruzzo byder på ferie med afslapning, komfort og sjov.

Et fortryllende land som Abruzzo, rig på natur, farver og med en stor folkelig tradition. En autentisk region med mange facetter: Landskabet spænder fra de grønne bakker i baglandet til den vidunderlige Adriaterhavskyst. Abruzzo betegnes ofte som en af Italiens "grønne lunger".

På trods af Abruzzo er et overvejende bjergrigt område, er havet en af de vigtigste turistattraktioner takket være kystens brede gyldne strande, dramatiske klipper, karakteristiske vige og forbjerge. Når man opholder sig på en af campingpladserne ved havet, kan man ud over at slappe af og nyde strandlivet, også udøve alle vandsportsgrene: sejlads, kano, fiskeri og windsurfing.

Adriaterhavskysten byder, især i provinsen Chieti, på dramatiske udsigter, takkede bugter og stenstrande og er kendt som Costa dei Trabocchi pga. de scenografiske fiskeripæle, der karakteriserer stedet. Campingpladserne i dette område er tæt på vigtige naturreservater, først og fremmest Punta Aderci og Puntapenna, nær Vasto.

Du kan også finde campingpladser og ferielandsbyerbyer inde i landet, tæt på kunstbyer som L'Aquila, den regionale hovedstad, Sulmona og Teramo, og nær de bjergrige områder, hvor Gran Sasso er den mest betydningsfulde top. Et af de mest karakteristiske steder i Abruzzo er Scanno, som med sine smalle gader, barokke porte og gamle bygninger er en dejlig lille by i Sangro dalen, der ligger i nærheden af en smuk sø, og som kaldes "Abruzzos perle".

Regionen har også nationale og regionale parker, beskyttede områder, hvor det er muligt at udøve mange udendørsaktiviteter såsom vandreture, stavgang, mountain biking, klatring og fugleture.

Abruzzos gastronomi er en anden vigitg attraktion. Udover de mest kendte regionale specialiteter er der mange mindre kendte typiske retter, der er tilknyttet små landsbyer eller afgrænsede områder i regionen. Nogle af retterne, der bør nævnes er "Scupelle" fra Civitella Alfedena og grillet lam, "Mostaccioli” fra Scanno, den hjemmelavede ost og grillet fisk fra Chieti.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l