Home - Adriaterhavets og Emilia Romagnas Riviera

Campingpladser i ADRIATERHAVETS OG EMILIA ROMAGNAS RIVIERA

/

6

Resultater 1 til 8 af 45

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Adriaterhavets og Emilia Romagnas Riviera: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Adriaterhavets og Emilia Romagnas Riviera!

Adriaterhavets og Emilia Romagnas Riviera er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og turistlandsbyerne ved Adriaterhavets og Emilia Romagnas riviera tilbyder gæstfrihed, god mad, brede strande egnet til ferie med børn, hav og forlystelsesparker i gåafstand. Hvis du bruger din campingferie i dette område af Italien, kan du kombinere afslapning med kulturelle besøg og fantastisk aftenunderholdning.

Når det kommer til rivieraen ved Adriaterhavet og Emilia Romagna, er det første turiststed, man kommer til at tænke på, eller et af de første, Rimini. Mens Rimini Centrum er favoritdestinationen for unge, giver de andre kystbyer dig mulighed for at opleve en mere familievenlig ferie. De mest egnede strande til familier er Torre Pedrera og Viserbella: På campingpladserne i Rimini er stemningen afslappet.

Også Riccione, Adriaterhavets grønne perle, er et ideelt rejsemål til ferie med børn. Campingpladserne i Riccione tilbyder strandfaciliteter med puslerum. Når det handler om underholdning har denne badeby ikke noget at misunde Rimini eller andre steder ved Adriaterhavet. Under din ferie kan du foruden at nyde havet også nyde en dag i vandlandet Aquafan eller temaparken Oltremare og udforske den fascinerende marineverden.

Milano Marittima er derimod ikke særlig egnet til familier med meget små børn på grund af det berømte natteliv. De, der rejser med teenagere, vil helt sikkert være tilfredse med mulighederne for sjov og underholdning.

Marina di Ravenna er kendetegnet ved en bred og velholdt sandstrand med store naturlige klitter og lavt vand, og byen er ung og dynamisk. Veludstyrede badesteder med beach-volleyball, beach fodbold og beach tennisbaner og indkvarteringsfaciliteter, der opfylder ethvert behov, kendetegner turistfaciliteterne i denne lille by i Emilia Romagna.

På trods af at være en temmelig stor by, er Cesenatico børnevenlig: fodgængerområder og cykelstier mangler ikke, og stranden, især Levante, er ren og velholdt.

Sidste store turistmål i Emilia Romagna er Cattolica, en stille by som er nem at færdes i selv med meget små børn. Hvis man ønsker en dag, der udskiller sig, kan man tage børnene med i Akvariet og opdage en verden af hajer og 3000 fisk fra alle verdenshavene.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l