Home - Bolzano - Alto Adige

Campingpladser i BOLZANO - ALTO ADIGE

/

3

Resultater 1 til 8 af 17

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Bolzano - Alto Adige: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Bolzano - Alto Adige!

Bolzano - Alto Adige er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Den selvstyrende provins Bolzano - Alto Adige (Südtirol på tysk) er den nordligste af provinserne Trentino-Alto Adige-regionen i Italien. En ferie på af campingpladserne eller ferielandsbyerne i Südtirol er ensbytydende med velvære og afslapning i den smukke omkringliggende natur.

Hvis du reserverer en campingplads i Südtirol, vil du se grønne plæner blandt frugtplantager og blomster, farverige bjerge og smaragdgrønne søer. Regionen er som et træningscenter i naturen med ruter, der er velegnede til cykling og mountain biking, udstyrede stier, spor og vandrestier.

Også om vinteren er Alto Adige et smukt syn, hvor man kan nyde en ferie. Dolomiti Superski skiområdet er meget populært, og her kan du prøve ski, langrend og snowboard. Naturen her byder også på spor til ski bjergbestigning, spændende snesko og isklatring.

 Alto Adige/ Südtirol har mange alpine sektioner med enestående skønhed. Blandt de mest kendte nævner vi først og fremmest Dolomitterne, der er opdelt i forskellige undersektioner, herunder Dolomitterne Brenta, Gardena og Fassa. Der er også flere pas i denne smukke region, og de mest karakteristiske er: Stelvio-passet, Brenner-passer og Gardena-passet. Blandt dalene er det derimod absolut værd at besøge: Val d'Adige, Val Venosa og Valle Aurina. De er næsten alle forenet af krydsende vandløb, der gør landskabet endnu mere stemningsfuldt og specielt.

Südtyrol, en region rig på floder og søer, er hjemsted for en stor del af Gardasøen, der har masser af campingpladser, da det er en stor turistattraktion, og Misurina og Alleghe søerne. Du kan også besøge mange beskyttede områder og naturparker, herunder Stelvio National Park, som er en af de ældste og mest kendte italienske nationalparker.

Ud over vandreture i naturen er der mange steder at besøge, også for dem der søger historie og kultur: Slottet Tyrol, der i dag er et vigtig historisk og kulturelt museum i provinsen Bolzano, slottet Roncolo, der er kendt for  kalkmalerierne om den høviske kultur og Buonconsiglio Slottet, et af de største monumentale komplekser i regionen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l