Home - Italien - Calabrien

Campingpladser i CALABRIEN

/

2

Resultater 1 til 8 af 14

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Calabrien: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Calabrien!

Calabrien er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Calabrien er en region i Syditalien med en bemærkelsesværdig mængde af maleriske områder og meget værdsat af turister fra hele verden. En måde at besøge Calbrien på, er ved at booke et ophold i på en campingplads eller en ferielandsby i Calbrien.

Regionen betragtes som en af de mest kendte og eftertragtede rejsemål i det europæiske naturistiske landskab. Et af de første steder at besøge er Naturparken Sila, som ligger mellem provinserne Cosenza, Catanzaro og Crotone og har en så lang række af naturskønne steder, at det næsten ikke er til at tro.

En anden spektakulær attraktion er slottet i Tropea, i provinsen Vibo Valentia, en meget aktiv maritim by, der har handelsforbindelser med alle Middelhavslandene. Campingpladserne beliggende i denne del af regionen er blandt de mest efterspurgte af turister, fordi byen Tropea er kendt som "Calabriens perle".

Den smukkeste by i Calabrien set ud fra et historisk, arkitektonisk og naturmæssigt synspunkt er Reggio Calabria, som er kendt for sin spektakulære strandpromenade kaldet "den smukkeste kilometer i Italien" af forfatteren Gabriele D'Annunzio, Corso Garibaldi, fuld af trendy butikker, barer og restauranter, en vidunderlig udsigt og det Nationale arkæologiske Museum med de berømte Riace bronzer som flagskib for den udstillede samling, og et enestående eksempel på det niveau, som græsk kunst havde i det femte århundrede f.Kr.

Isola Capo Rizzuto er en anden smuk strandby i Calabrien, i provinsen Crotone, samt øen Cirella, som ligger mellem byerne Diamante og Scalea, i provinsen Cosenza og i vid udstrækning består af kalkstensklipper udhulet af atmosfæriske faktorer og kendetegnet ved huler og kløfter, der kan nås til søs. Scalea er en typisk middelalderkystby, forberedt til forsvar mod angreb. Navnet stammer fra det karakteristiske historiske centrums struktur, helt opbygget af trapper (scalìa) og af denne grund stadig i dag, i høj grad utilgængelig for biler. 

For dem, der elsker ferie i naturen, er der også nogle calabriske campingpladser nær den smukke Nationalpark Pollino, som er placeret mellem Calabrien og Basilicata langs Cedar Rivieraen, og andre tæt på de smukke huler i Pizzo Calabro, i provinsen Vibo Valentia.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l