Home - Italien - Campania

Campingpladser i CAMPANIA

/

2

Resultater 1 til 8 af 13

Turistområder

Oplev Turistområder valgt af vores eksperter

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Campania: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Campania!

Campania er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Hvis du vælger at tilbringe din ferie på en af campingpladserne eller ferielandsbyerne i Campanien, kan du lade dig fortrylle af denne regions skønhed. Fra de mest populære steder blandt masseturismen til de mindre populære, omfatter Campania fantastiske landskaber, smukke strande og interessante kunstbyer.

Området omkring Fusaro-søen er meget malerisk, og dannet ved at havstrækningen mellem Torregavete og Cuma har lukket sig, hvor der ligger campingpladser, der kan imødekomme behovene hos alle turister, der er interesserede i at tilbringe en ferie omgivet af naturen.

For dem der ønsker at besøge regionens hovedstad, er der mange faciliteter også i nærheden af Napoli. Det er en by fuld af charme og helt unik. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Napoli giver dig mulighed for fuldt ud at nyde byen og slappe af midt i naturen på samme tid. Maschio Angioino, et historisk middelalder- og renæssanceslot, symbol på byen, hjemsted for borgermuseet, og beliggende på den nuværende rådhusplads, er meget smuk og et besøg værd. Katakomberne i San Gennaro er en anden turistattraktion, der tiltrækker mange takket være deres unikke og ekstraordinære skønhed ligesom det fantastiske teater i San Carlo er anerkendt som et af de mest prestigefyldte operahuse i verden. En anden af de attraktioner, man ikke må gå glip af, er Villa di Poppea, en meget vigtig del af de arkæologiske udgravninger i Oplonti, et andet område, der sammen med Pompeji, Herculaneum og Stabia blev begravet i 79 AD. ved Vesuvs udbrud.

Også provinserne Salerno, Benevento og Avellino er fascinerende: campingpladserne her vil give dig mulighed for at beundre stederne med dine egne øjne.

Gå ikke glip af øen Capri med dens smukke landskaber og Solaro-bjerget, øens højeste punkt, der er let tilgængeligt med mellemstore ruter og stier, der er ideelle til udflugter og trekking. Fra toppen kan man nyde en fantastisk udsigt over hele øen, Vesuv og Napoli-bugten.

En tur til Amalfikysten må ikke mangle under en tur i Campanien: Det er en af de mest maleriske og karakteristiske dele af den italienske kyst, med smukke landsbyer og kulinariske delikatesser, som alle bør smages. Ligesom du ikke må gå glip af en dag dedikeret til besøg på den vidunderlige Sorrento-halvø.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l