Home - Caorle

Campingpladser i CAORLE

Italien: Regioner

Caorle: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Caorle!

Caorle er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Caorle er forskellig fra de sædvanlige badebyer: omkring en times kørsel fra Venedig og har hele atten kilometer sandstrand, som flere feriemål langs det nordlige Adriaterhav har udsigt til. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Caorle giver dig mulighed for at få mest muligt ud af sandet og freden.

Caorle, kaldet "Miniature Venedig" har en lang historie: arkæologiske fund fra bronzealderen og fra San Gaetano, en lille landsby omkring fem kilometer fra Caorle, vidner om eksistensen af en antik landsby allerede på det tidspunkt. Kyststrækningen, der løber fra den ubeboede naturalistiske oase Isola di Brussa midt i lagunen indtil havnen i Falconera, fra den gamle bydel, adskilt fra Porto Santa Margherita fra mundingen af floden Livenza til byerne Altanea og Duna Verde er af stor turistattraktion.

Campingpladserne i dette område giver mulighed for at besøge klippen  scogliera di Caorle, en lang gåtur, der har været der siden 1992 takket være en konkurrence for international skulptur, der hvert andet år samler kunstnere, der pryder de firkantede blokke med skulpturer inspireret af havet.

Caorle, en gammel fiskerby, der er en del af 1000 italienske historiske landsbyer, som fremmes af Ministeriet for Kultur og Turisme, og som også idag er en højtregnet fiskerihavn med over hundrede både, der giver arbejder til en generation af unge lokale fiskere, der ikke har opgivet en flere hundrede år gammel tradition og fastholder deres kald. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Caorle skal opleves hele året rundt takket være en række arrangementer af enhver art fremmet af kommunen: fra klassiske koncerter til teater, fra street art til sport, fra skulptur til poesi, fra regatta til kaproning, med årlige tilbagevendende arrangementer, der er højt elsket af turister.

God mad er også en vigtig attraktion for turister. Traditionelt er gastronomien i Caorle dedikeret til friske fisk og skaldyr, og mere specifikt er blæksprutterne moscardino di Caorle en af de mest berømte delikatesser på kysten. Spaghetti med blæksprutteblæk spaghetti al nero di seppia er en anden egnsret, og kan især anbefales til dem, der sætter pris på en mere kraftig fiskesmag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l