Home - Cilento

Campingpladser i CILENTO

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Cilento: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Cilento!

Cilento er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Cilento er en autentisk skattekiste med naturvidundere. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Cilento giver dig mulighed for at opleve dette antikke område af Italien og bo midt den skønneste urørte natur.

Cilento ligger i provinsen Salerno i den sydlige del af Campania, og er takket være strandenes skønhed blevet optaget på UNESCOs liste over verdens naturarv. Hovedattraktionerne er helt sikkert de smukke strande, som f.eks. Cala Bianca, der har fået navnet fra de blændende hvide sten på stranden. Det er et af de mest maleriske steder på kysten costa di Camerota og har det reneste vand på halvøen. Du kan nemt nå dertil takket være en smuk sejltur fra campingpladserne i området.

I kommunen Pollica finder man i stedet Acciaroli-stranden, kendt som "Cilentos perle” . I 2011 blev den valgt som nummer et blandt de smukkeste strande i Italien ifølge Touring Clubs klassificering og er blandt de blå flag i 2014. Trentova stranden, i bugten baia di Agropoli, blev i stedet anerkendt af Meraviglia d'Italia [Italiens vidundere], takket være den vilde og smukke natur.

Hvis du beslutter at bo på en af campingpladserne i Martina di Camerota, er det et must at bruge en del af ferien i Cala degli Infreschi, en smuk strand, der absolut fortjener din opmærksomhed, samt Cala d'Arconte, der ligger indeklemt mellem de vilde klipperev og mellem fyrskovene langs kysten og ældgamle oliventræer.

Stranden Marina di Ascea er også blandt de smukkeste og vildeste i Cilento, let tilgængelig, hvis du bor på en af campingpladserne: det er en lang strækning af gyldent sand, omkranset af flere hundrede år gamle oliventræer, der skaber et ekstraordinært landskab, du aldrig vil glemme. I nærheden ligger klinten Punta del Telegrafo, som er rig på afsondrede laguner og bugter. Langs kysten kan du også nå Baia d'Argento og Baia della Rondinella.

Gå heller ikke glip af stranden spiaggia dell'Arco Naturale syd-øst for Cape Palinuro kun få skridt fra Mingardo-flodens munding og den mindre kendte, men smukke strand Marinella, som ligger i en malerisk klippefyldt dal, uden at glemme strandene i Agnone og Case del Conte, begge meget maleriske.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l