Home - Cinque Terre

Campingpladser i CINQUE TERRE

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Cinque Terre: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Cinque Terre!

Cinque Terre er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Cinque Terre er ikke kun natur, sol og strande, men fem badebyer i Ligurien, der indeholder hyggelige overraskelser. Ud over muligheden for at slappe af, vil et ophold på campingpladser og turistlandsbyer i Cinque Terre give mulighed for at besøge helligdommene santuari mariani, stierne, ruinerne af borge og fæstningsværker rejst for at imødegå den saracenske trussel og kirker i den typiske liguriske gotiske stil, der adskiller dem fra andre.

Cinque Terre, et enestående landskab med en takket profil langs den 5 mil lange klippekyst, er lukket inde mellem to klipper og er National Park og har været på UNESCOs liste over verdens kulturarv siden 1997.

Riomaggiore er med sit slot og kirken San Giovanni Battista, den østligste af de  fem byer ”Cinque Terre”, og er den første by man møder, når man kommer fra La Spezia. Riomaggiore er berømt for de farvede huse, der ligger ud til havet og for vandets intense grønne farve. Campingpladserne i Riomaggiore giver dig mulighed for at opdage dette smukke område og vandreture, hvis det har interesse, takket være mange vandrestier, heriblandt den bedst kendte La via dell’Amore, som fører til Manarola.

Når du når til Manarola kan du beundre den uovertrufne kunstneriske og kulturelle arv: Chiesa della Natività di Santa Maria Vergine, Bastionen, il Santuario di Nostra Signora della Salute og l’oratorio dei Disciplinati.

Cornilia, der ligger på en klippe med udsigt over havet, er en anden perle i Ligurien. Det er den eneste af de fem byer, Cinque Terre, der ikke ligger direkte ud til vandet, men som ligger næsten hundrede meter over havet på en klippe. Her kan du besøge kirken San Pietro Corniglia, kirken chiesa di Santa Caterina med sin storslåede terrasse med udsigt over havet, og helligdommen Santuario di Nostra Signora delle Grazie.

Campingpladserne i Vernazza giver dig mulighed for at se dette smukke sted, en af de smukkeste landsbyer i Italien, der ligger omkring havnen og er omgivet af et spektakulær naturlandskab.

Monterosso har i stedet udsigt til havet i en bugt, der er beskyttet af Cinque Terres karakteristiske terrasser. Det milde klima i denne del af Ligurien kommer især til udtryk her i Monterosso, med varme, men åndbare somre.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l