Home - Costa degli Etruschi

Campingpladser i COSTA DEGLI ETRUSCHI

/

2

Resultater 1 til 8 af 16

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Costa degli Etruschi: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Costa degli Etruschi!

Costa degli Etruschi er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Etruskiskerkysten er den toscanske kyststrækning mellem Livorno og Piombino og omfatter også fire kommuner i baglandet: Collesalvetti, Sassetta, Suvereto og Campiglia Marittima. Campingpladserne og turistlandsbyerne på etruskiskerkysten giver dig mulighed for at fordybe dig i den smukke natur i dette område i Italien og nyde en afslappende og underholdende ferie.

Navnet på dette kystområde, som ligger ud til det Tyrrhenske Hav, er forbundet med det etruskiske folks tilstedeværelse, der boede her fra det niende århundrede f.Kr. De mest markante beviser på den etruskiske kolonisering kan findes i den arkæologiske park Parco Archeologico di Baratti e Populonia, mellem landsbyerne San Vincenzo og Piombino, i havbugten Baratti, en dejlig bugt omgivet af tæt middelhavsvegetation, kaldet "Toscanas caribien" med krystalklart og meget rent vand, der også er egnet til børn takket være det lave vand.

Etruskerkysten omfatter arkæologiske og naturlige områder i form af parkerne Parchi della Val di Cornia, som omfatter den førnævnte arkæologiske park Parco Archeologico di Baratti e Populonia og parkerne Parchi Costieri di Rimigliano e della Sterpaia.

Populonia Alta er en meget karakteristisk etruskisk landsby du kan besøge, hvis du bor på en af campingpladserne og ferielandsbyerne på etruskerkysten. Populonia Alta er det første og eneste eksempel på en etruskisk kystby beliggende på toppen af en bakke med udsigt over Baratti-bugten. Et par kilometer fra havet kan du også besøge den maleriske middelalderlandsby Castagneto Carducci, som domineres af slottet Gherardesca, der blev bygget omkring år 1000.

En af de mest kendte badebyer er Piombino med sine 30 km strande, der efterfølges af vige, bugter, klipper, stier, fyrreskove og badesteder. Hvis du opholder dig på en af campingpladserne i Piombino kan du nyde sandstrande og småstensstrande, der opfylder alle turisters behov. Her er lange og fascinerende sandstrande som Cala Moresca, Perelli og Torre Mozza, under det gamle tårn fra 1300-talles med udsigt over stranden og som 30 meter fra kysten skjuler resterne af den gamle Via Aurelia.

Hvis du vælger at bo på en af campingpladserne i dette område i løbet af juni måned, er det værd at vide, at de største byer ved kysten fejrer sommerens ankomst med en særlig Blå Nat Notte Blu med fester, koncerter, shows, kulturelle events og mad og vin.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l