Home - Kunstby i Toscana

Campingpladser i KUNSTBY I TOSCANA

/

2

Resultater 1 til 8 af 16

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Kunstby i Toscana: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Kunstby i Toscana!

Kunstby i Toscana er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Kunstturisme i Toscana er en af de største attraktioner for besøgende i denne historie- og kulturvugge. Der mangler helt sikkert ikke kunstbyer, man kan besøge under et ophold på en af campingpladserne og turistlandsbyerne i Toscana. Når man besøger de forskellige byer i regionen, kan man i løbet af kort tid dykke ned i den rige historie og kultur og beundre de skatte, der gør den berømt i hele verden.

Først og fremmest byen Firenze, der er hovedstaden i regionen. Campingpladserne og turistlandsbyerne i Firenze giver dig mulighed for at nyde din ferie midt i grønne områder, et stenkast fra denne fantastiske by. Der er tale om renæssancens vugge, rig på fantastiske kunstneriske attraktioner man kan besøge såsom Brunelleschi-kuplen, Giottos klokketårn, basilikaen Santa Croce, Piazza della Signoria og Uffizi-galleriet.

En anden by man absolut må besøge er Pisa: omgivet af den gamle bymur byder Pisa på et uforglemmeligt syn med den verdensberømte mirakelplads Campo dei Miracoli, som omfatter det smukke skæve tårn, Domkirken og Dåbskapel, og passer gennem Piazza dei Cavalieri og kirken Santa Maria della Spina . Byen Pistoia, der også er omgivet af bymur, har sine historiske rødder i den berømte Piazza del Duomo. Det er her romerne konstruerede et Castrum, dvs. en soldaterlejer, der senere blev en byzantinsk landsby og del af Lombardiet og, som i middelalderen nåede højden af sin kunstneriske og arkitektoniske pragt, som det fremgår af Biskoppens palads Palazzo dei Vescovi og dåbskapellet med den typiske ottekantede plan og i skiftende lag af hvid og grøn marmor.

Gå heller ikke glip af den karakteristiske Siena, som omgivet af ren natur, er et perfekt eksempel på en middelalderby, hvor du kan genopleve de sytten Contrades fordums glans. Rivaler, der to gange om året, den 2. juli og den 16. august konkurrerer i den berømte Palio di Siena i ringen på Piazza del Campo.

Der er også nogle campingpladser i Arezzo, som for så vidt angår skønhed bestemt ikke er de ovennævnte byer underlegen. Ud over stilen fra renæssance og middelalderen, går denne smukke by endog tilbage til forhistorisk tid, som det fremgår af skulpturen "mand dell'Olmo” “L’uomo dell’Olmo”.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l