Home - Italien - Lazio

Campingpladser i LAZIO

/

3

Resultater 1 til 8 af 20

Turistområder

Oplev Turistområder valgt af vores eksperter

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Lazio: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Lazio!

Lazio er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Lazio er en af de italienske regioner på hele halvøen, der er rigest på historie og mest fascinerende. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Lazio giver dig mulighed for at blive fordybet i afslapning i naturen og beundre alle de arkitektoniske, kunstneriske og naturlige vidundere i regionen.

Selvom regionens hovedstad Rom, som også er Italiens hovedstad, ikke er den eneste destination, man bør tage i betragtning i Lazio, er det alligevel den første, man kommer i tanker om. At bo i Lazio og ikke besøge den, ville være en skam. Attraktionerne i denne by er mange, næsten så mange, at den er et stort museum en plein air. Bare for at nævne nogle få man ikke kan undlade at nævne Sankt Peters Kirken, Trevi-fontænen, Colosseum, Forum Romanum.

Lazios kyst har siden oldtiden været et sted med stor charme, hvor der er mange strandfaciliteter, for familier, og alle andre. Blandt de mest populære er Terracina-stranden, San Felice Circeo, Gaeta og Torre Astura.

Lazio har meget at tilbyde også fra et naturalistisk synspunkt, det første eksempel herpå er naturreservatet Monte Rufeno, i provinsen Viterbo. Dette store naturreservat er primært præget af tilstedeværelsen af egetræer og et stort udvalg af dyr. Tilbringe din ferie på en af campingspladserne i området og du vil nyde denne skønhed. Stadig i provinsen Viterbo kan du besøge Calcata, en stemningsfuld landsby, som er helt særlig, da den er gravet ind i klippen.

Naturelskere må ikke gå glip af Circeo Nationalpark, der ikke kun karakteriseres af en fascinerende og frodig natur, men også af tilstedeværelsen af mange fund, der går tilbage til forhistorien. Man kan beundre meget maleriske huler på strækningen mellem Anzio og Terracina.

Der er også mange charmerende landsbyer i denne italienske region. En man bør tage i betragtning til en tur er Civita di Bagnoregio, der betragtes som en af de smukkeste landsbyer i Italien. Ved dens fod er den fortryllende Tivoli: en gammel latinsk by kendt hovedsagelig for de smukke huse som Villa Adriana, Villa d'Este og Villa Gregoriana, der ligger i de smukkeste nuturomgivelser.

En anden meget charmerende landsby er Antuni, et af de steder, der kaldes "spøgelsesby" fordi den er ubeboet, men man kan besøge byen, som blev nøjsomt restaureret i 90'erne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l