Home - Lidoer i Comacchio

Campingpladser i LIDOER I COMACCHIO

/

2

Resultater 1 til 8 af 11

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Lidoer i Comacchio: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Lidoer i Comacchio!

Lidoer i Comacchio er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

De syv Lidoer i Comacchio strækker sig over 25 km langs kysten og er: Lido di Volano, Lido delle Nazioni, Lido di Pomposa, Lido degli Scacchi, Porto Garibaldi, Lido degli Estensi og Lido di spina. I området omkring Ferraras lidoer er der campingpladser og ferielandsbyer, der passer til enhver turists behov, og du kan nyde naturparken parco naturale del Delta ved Po-flodens delta, flodmundingen, der dækker en stor del af Ferrara-området og som tiltrækker naturforskere fra hele verden.

På få årtier er lidoerneved Ferrara blevet et referencepunkt for italiensk badeturisme, takket være stedernes skønhed og ro, ideel til familier og interessant for unge og sportspersoner. Strande med tusind muligheder og stor forskellighed, udforsk det hele. I tresserne beriges Ferraras lidoer, som altid har været søndagsdestination for indbyggerne i provinsen Ferrara, med de første fritidshuse til borgerne i Ferrara, som beslutter at tilbringe hele sommeren i dette smukke område. I de efterfølgede årtier kommer der flere og flere tyske og hollandske turister, hvilket gør at strandene bliver bedre og bedre udstyret med de første sportsfaciliteter og kvalitetsrestauranter. Også de første campingpladser begynder at åbne og udvides hurtigt både i antal og størrelse i takt med den stadigt stigende efterspørgsel.

I dag opfylder Ferraras lidoer turismemarkedets behov ved at tilbyde forskellige former for ferie: fra ferietyper, der er velegnet til grupper, til ferietyper, hvor der er større opmærksomhed på familiernes, de unges eller de ældres behov. Under dit ophold på en af campingpladser og ferielandsbyerne ved Ferraras lidoer er der god mulighed for at slappe af på strandene eller på hovedgaderne i hver lido, der er et fantastisk natteliv og en ekstraordinær naturarv ved Po-deltaparken, et par kilometer væk.

På kysten er byen Comacchio, en typisk badeby, der er karakteristisk med de ”tre broer”, og hvor der afholdes store modeforestillinger, der tiltrækker folk fra hele Italien. Campingpladserne i Comacchio har stor efterspørgsel også fordi byen er kendt for ålfestivalen sagra dell'anguilla. Blandt områdets arkitektoniske skønheder bør man ikke glemme klosteret l'Abbazia di Pomposa, som er en smuk basilika, der tiltrækker mange kunstelskere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l