Home - Liguriske Riviera

Campingpladser i LIGURISKE RIVIERA

/

3

Resultater 1 til 8 af 20

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Liguriske Riviera: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Liguriske Riviera!

Liguriske Riviera er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Liguriens kyster er opdelt i Riviera di Levante, hvor de største turistbyer er Le Cinque Terre, Portovenere, Camogli, Lerici, Santa Margherita Ligure, Bonassola og Rapallo, og Riviera di Ponente, også kendt som “Blomster-rivieraen”. Campingpladserne og turistlandsbyerne på den liguriske riviera giver turisterne mulighed for at nyde deres ferie omgivet af natur kun få skridt fra havet.

Med en strækning på omkring 300 km, og kendetegnet ved den frodige vegetation tæt på kysten, ligger den liguriske Riviera ud til det Liguriske Hav, hvor der er tre store bugter: Genova bugten, La Spezia bugten og Tigullio bugten, som omfatter strækningen mellem Sestri Levante og Portofino.

De, der overnatter på en af campingpladserne i Ligurien og ønsker at besøge regionens landsbyer, har masser at vælge imellem. Sestri Levante er for eksempel en af de mest kendte og mest besøgte af mange fra Piemonte og Lombardiet, som tager på sommerferie eller weekendture. Fra byen er der en sti, der fører til Punta Manara, et ideelt sted til dykning. En anden landsby, der er et besøg værd, er Noli, som også var en maritim Republik. Marquis af Carretto-slottet med dets befæstning og San Paragorio-kirken bør man også besøge. Glem heller ikke Taggia, en landbrugsby i provinsen Imperia med den renomerede badeby Arma di Taggia.

Varigotti, i provinsen Savona, er en malerisk landsby med et arabisk udseende, et tegn på den lange saracenske dominans. Den består af en labyrint af gyder, fulde af farverige bougainvillea og maleriske huse, hvor man til fods kan gå ned til sandstranden. I nærheden af landsbyen kan du besøge Punta Crena, et bjergfremspring, hvorfra man kan nyde en storslået udsigt.

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Camogli er blandt de mest efterspurgte på grund af nærheden til de berømte Cinque Terre. Gåturen mod havet fra landsbyen er præget af facaderne på bygningerne fra det nittende århundrede, alle malet i pastelfarver.

Gå heller ikke glip af Cervo, en landsby med en utrolig charme omgivet af den middelalderlige bymur og oppe på en bakke, omkring det storslåede Slot Clavesana, og Porto Venere, en reel perle i Ligurien i provinsen La Spezia.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l