Home - Italien - Marche

Campingpladser i MARCHE

/

3

Resultater 1 til 8 af 22

Turistområder

Oplev Turistområder valgt af vores eksperter

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Marche: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Marche!

Marche er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Marche-regionen er et meget varieret område: Det går fra bjergrige og bakkede landskaber til kystnære gennem en højt respekteret kunstnerisk og kulturel arv. En ferie på en campingplads eller i en ferielandsby i Marche giver mulighed for at nyde alle disse smukke landskaber, som man utvivlsomt forelsker sig i.

Blandt de vigtigste steder at besøge er den historiske by Ascoli Piceno med den prægtige plads Piazza del Popolo med karakteristisk trekantet form og belagt med travertin-marmor, kommunen Loreto med helligdommen Santuario della Santa Casa di Loreto, der tiltrækker turister fra hele verden, Urbino med Dogepaladset, symbol på den italienske renæssance og Recanati, den maleriske fødested for Giacomo Leopardi, som ligger på toppen af en bakke og derfra har et storslået panorama fra Sibillini bjergene, et populært mål for dem, der elsker trekking, ud til havet.

De, der vælger campingplads i Marche for at nyde livet ved havet må tage til den maleriske og velholdte strandpromenade i San Benedetto del Tronto, der er oversået med badefaciliteter. Også den såkaldte fløjlsstrand Spiaggia di Velluto i Senigallia er et meget populært rejsemål til dette formål. Her er en kystlinje med fint og blødt sand, ideel til en strandferie med børn. Lad os ikke glemme den fantastiske Riviera del Conero, som har den mest fortryllende natur i hele regionen: dens skønhed veksler mellem krystalklart hav og vidunderlige strande.

Slottet i Gradara er meget imponerende og er beliggende i landsbyen Gradara, en middelalderfæstning beskyttet af mure, der bevarer charmen fra den æra, hvor den blev bygget.

Naturelskere kan vælge en af campingpladserne nær den smukke San Bartolo Park, hvis vigtigste kendetegn er at være en park midt i den grønne middelhavsvegetation med udsigt over havet og den charmerende Gabicce Mare, en anden populær stranddestination. Omkring femten km. fra papirbyen, Fabriano, kan man besøge de smukke Frasassi-huler med ekstraordinære klippeformationer af stalaktitter og stalagmitter. I samme slugt som Frasassi-hulerne kan man besøge Valadier-templet, en ottekantet kirke hukket ind i klippen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l