Home - Italien - Molise

Campingpladser i MOLISE

Italien: Regioner

Molise: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Molise!

Molise er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Molise er en lille og rolig region i det sydøstlige Italien. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Molise giver mulighed for at opdage naturens skønheder, kunstbyerne og nyde strandene og livet ved havet.

En af de byer, der skal besøges, er Isernia, samnitternes hovedstad i oldtiden. Blandt byens mest interessante monumenter er Fraternal fontænen, bygget mellem det trettende og fjortende århundrede til ære for Pave Celestin V, og katedralen med ikonet i byzantinsk stil kendt som “La Madonna della luce”. En anden by man bør tage i betragtning er 1504 med det smukke slot Castello Monforte, der ligger på en bakke med udsigt over hele byen samt katedralen fra 1504, kirken San Bartolomeo, i romansk stil og Krybbespil Museet, som huser en samling af antikke krybber.

Hvis man elsker livet ved havet kan man vælge campingpladserne i Termoli, en badeby, der flere gange er blevet tildelt det Europæiske blå flag takket være havets klare vand. Andre campingpladser ligger i nærheden af Campomarino, en by, der ligger et par kilometer fra kysten, men strækker sig ned til stranden. Bemærk kirken Santa Maria a Mare, i romansk stil, og vejen med træallé, der fører fra centrum til den lille landsby  Nuova Cliternia, kendetegnet ved århundredgamle fyrretræer, der grænser op til byen.

Bjergelskere kan finde campingpladser, der passer til dem, i Molise. Nogle er placeret på bjerget Monte Milettos skråninger, nær byen Campitello Matese. I dette område er der skisportssteder, der giver mulighed for at prøve snesport, ligesom i området omkring Capracotta, en landsby kendt for sine vintersportfaciliteter.

I hjertet af Appenninerne i Molise kan du besøge det vidunderlige naturreservat Montedimezzo, som omfatter mange dyrearter træarter, som man kan beundre på vandreture.

Hele året arrangeres der festivaler og byfester, der vedligeholder de lokale traditioner. Blandt de begivenheder, man ikke må gå glip af er der lammefestival i Capracotta, International sækkepibefestival i Scapoli, Hvid trøffel festival i San Pietro Avellana og folkloristiske begivenheder som "La ‘Ndocciata" fakkeltog i traditionelle kostumer som afholdes i Agnone.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l