Home - Italien - Puglia

Campingpladser i PUGLIA

/

5

Resultater 1 til 8 af 40

Turistområder

Oplev Turistområder valgt af vores eksperter

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Puglia: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Puglia!

Puglia er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Puglia er en af Italiens smukkeste regioner, rig på historie, kultur og smukke naturområder med stor turistappel. Hvis du beslutter at tilbringe din ferie på en af campingpladserne eller ferielandsbyerne i Puglia, kan du med egne øjne se de dejlige strande ved Adriaterhavet koncentreret i områderne omkring Gargano og Salento, og anerkendt som de reneste i landet.

I Gargano, Italiens spore, er der mange fantastiske badebyer, der er let tilgængelige fra campingpladserne i dette område. Først og fremmest byen Vieste, også kendt som "Garganos perle". Ikke langt derfra ligger også middelalderlandsbyen San Giovanni Rotondo, et religiøst samlingssted for Padre Pio tilhængere, og Monte Sant'Angelo, der er berømt for helligdommen San Michele Arcangelo, som er Unesco verdensarv. Fra Garganos kyst kan man nemt komme til Tremiti-øerne, som er ideelle til trekking.

I Salento er følgende steder især kendt: Gallipoli, også kendt som den "smukke by", Otranto, en af de smukkeste landsbyer i Italien, Lecce, med det fascinerende historiske centrum, Piazza Sant'Oronzo med det flotte romerske amfiteater bygget i Augustus tid, og Santa Maria di Leuca, alle med drømmelignende sandstrande. De smukkeste udsigter findes i Porto Cesareo, Torre Lapillo, Alimini og det fantastiske "Salentos Maldiverne".

En af de smukkeste naturattraktioner er de imponerende huler Grotte di Castellana og den nærliggende by Monopoli med et middelaldercentrum rig på kunstneriske og monumentale levn. 

Naturelskere må ikke gå glip af den smukke Alta Murgia Nationalpark, nær middelalderbyen Gravina di Puglia og den maleriske Valle Carsica, i hjertet af det centrale Puglia.

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Bari giver derimod mulighed for at besøge denne smukke by og især området San Nicola, kendt som "Det gamle Bari".

Et andet højdepunkt er byen Ostuni, også kaldet "den hvide by" på grund af de fuldstændigt hvidkalkede huse i bymidten, og Alberobello, der er kendt over hele verden for Trulli, som er antikke huse med konisk form, der stammer tilbage fra det syttende århundrede.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l