Home - Salento

Campingpladser i SALENTO

/

2

Resultater 1 til 8 af 14

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Salento: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Salento!

Salento er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

En ferie i Salento kan vise sig at være en unik rejseoplevelse. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Salento ligger i naturlige eventyrlignende omgivelser. Denne "region i regionen" er det sted i Italien, hvor der er flest kommuner, hver med sin egen skytshelgen, egen dialekt og  egne typiske produkter.

Hvis du ønsker at kunne sige, at du har været Salento rundt, er du, ud over Lecce, med de smukke barokke bygninger, mindst nødt til at se Otranto, italiensk by mod øst med Castello Aragonese og den maleriske gamle bydel, Gallipoli, og et aftenbesøg i de mange butikker, Santa Maria di Leuca, med den forrevne kyststrækning med udsigt over havet og de smukkeste strande såsom lidoerne, der ligger fra Leuca til Porto Cesareo, uden at udelukke de smukkeste koralrev, der findes ved Adriaterhavskysten.

I Salento er der nogle af Italiens smukkeste strande, og regionen omtales da også ofte som "Maldiverne i Italien", så havet vil ikke være en skuffelse under din campingferie. Blandt de bedste strande kan man vælge Santa Cesarea på den joniske kyst, som er en strand med mange varme kilder. I Porto Selvaggio er en anden dejlig strandstrækning: her er du inde i et naturreservat. Det absolut bedste sted er stranden i Santa Maria di Leuca: sydspidsen af Salento, hvor Det Ioniske Hav og Adriaterhavet mødes.

Campingpladserne og ferielandsbyerne langs kysten byder om sommeren på mange attraktioner: diskoteker, diskobarer, fester og aperitiffer på stranden. Den bedste idé er at tage rundt til landsbyerne, hvor sommeraftenerne altid er fyldt med begivenheder: festival, hvor man kan danse la pizzica, en traditionel dans i Salento, ”notte bianca” med markeder og byfest hele aftenen. Også de patroniske festivaler er særlige at opleve og afsluttes ofte med fyrværkeri.

Efter at have været rundt og opleve og efter afslapning på stranden er det tid til vin, og for at smage den fra Salento, anbefaler vi at tage til Manduria. Primitivo di Manduria er en fremragende doc vin, der produceres i provinserne Taranto og Brindisi.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l