Home - Italien - Sardinien

Campingpladser i SARDINIEN

/

6

Resultater 1 til 8 af 47

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Sardinien: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Sardinien!

Sardinien er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Sardinien er kendt først og fremmest kendt for strandenes og havets ubeskrivelige skønhed, men regionen er meget mere end det, og hvis man opholder sig på en af campingpladserne eller ferielandsbyerne på Sardinien vil man kunne oplve det.

På den nordlige del af øen består kysterne hovedsageligt af små sandede bugter. Den berømte Costa Smeralda med det krystalklare hav er et af de områder, der er mest efterspurgt af turister, fordi det udover det smukke naturlandskab tilbyder en blanding af afslapning og fornøjelser.

Campingspladserne nær byen Alghero giver mulighed for at besøge denne by, som har en charmerende gammel bydel med den gotiske katedral Santa Maria, Palazzo Guillot og Kirken San Francescov fra det fjortende århundrede samt Koralmuseet. I nærheden er hulerne grotte di Nettuno, de største på øen. De er blevet udgravet over millioner af år med vand og kan besøges med båd eller via en trappe med ca. 600 trin.

Naturelskere må ikke gå glip af Nationalpark Arkipelag La Maddalena med de mange strande og bugter. Det er et beskyttet hav- og landområde og er kendt for dets ekstraordinære skønhed. Caprera, Santo Stefano, Spargi, Budelli, med den maleriske lyserøde strand, Santa Maria og Razzoli er blot nogle af de 60 øer, der udgør denne øgruppe, der er en af de mest maleriske i verden.

En anden smuk kyststrækning, der fortjener et besøg, er Chia-stranden, domineret af tårnet med samme navn og kendt takket være det krystalklare vand. I dette område kan man besøge det arkæologiske område Nora, af punisk oprindelse, som betragtes som det ældste på Sardinien.

I den østlige del af øen er Orosei-bugten, der er berømt for Bue Marino-hulerne med stalaktitter og stalagmitter, der afspejles i vandet og laver fantastiske lyseffekter.

Også byen Cagliari er et besøg værd. Under en ferie på en af Cagliaris campingpladser, kan man beundre den gamle bydel, Castello, der er et befæstet område fra middelalderen på bakken med den berømte Sankt Remy-bastion, et af byens vartegn, Stampace-kvarteret, Marinaen og Villanova, alle unikke steder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l