Home - Italien - Sicilien

Campingpladser i SICILIEN

/

4

Resultater 1 til 8 af 30

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Sicilien: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Sicilien!

Sicilien er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Havet, barokke byer, vinmarker og vulkaner, Sicilien har meget at byde på til turister, der beslutter at besøge øen. En ferie på en af campingpladserne eller ferielandsbyerne på Sicilien giver mulighed for at opdage alt det, denne smukke region har at tilbyde.

Campingpladserne i Palermo giver mulighed for at besøge denne smukke by, som i sig selv er en rejse værd takket være de mange skatte byen indeholder. Fra den vidunderlige katedral i Normannernes Palads, Palazzo dei Normanni via de gamle gader, kirker, historiske markeder, uden at glemme de typiske retter man kan smage og de klassiske "street food", for eksempel riskroketter arancini og kikærtespecialiteten panelle.

Cefalù er sammen med Palermo og Monreale, et af de mest berømte steder på Sicilien. En middelalderlandsby tæt på havet, hvor man kan beundre skønheder som katedralen og bastionerne, der engang forsvarede landsbyen og fæstningen. Også Catania er blandt de byer, man bør besøge. Byen er blevet ødelagt af Etnas udbrud og under invasioner, og blev ramt af jordskælvet i 1693, men er blevet genopbygget i løbet af årene og er nu en skønhed fra barokken og på Unescos verdensarvsliste.

Når man taler om Sicilien er det umuligt at ikke nævne de fantastiske strande og det krystalklare hav. Den mest berømte bugt er den ved øen isola dei Conigli, et øområde, der ligger ved siden af Lampedusa, og som anses for at være blandt de smukkeste i Europa. Også Cala Rossa i Favignana skal nævnes takket være stedets skønhed, ligesom Scala dei Turchi og stranden spiaggia di “Malena”, titlen på en af de film, som Giuseppe Tornatore optog i området.

Blandt de smukkeste strande i Taormina, som er en smuk og unik ferieby, er der Isola Bella, med det klare hav og den karakteristiske lille ø, der stiger op fra vandet. En anden strand, der er meget elsket af turister, der booker campingplads på Sicilien, er San Vito Lo Capo, med det fine hvide sand og havet, der antager næsten karibiske farver.

Nord for Siciliens kyst ligger de smukke Lipariske Øer, en øgruppe som er Unesco verdensarv og som består af Lipari, Salina, Vulcano, Alicudi, Panarea og Stromboli: Hvis du er på ferie på en campingplads på Sicilien vil vi anbefale at tage dig tid til at besøge dette smukke øhav.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l