Home - Sorrentohalvøen

Campingpladser i SORRENTOHALVøEN

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Sorrentohalvøen: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Sorrentohalvøen!

Sorrentohalvøen er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Det bedste tidspunkt at besøge Sorrentohalvøen er om sommeren: Det maritime område har meget at byde på specielt til badeturismen. Campingpladserne og ferielandsbyerne på Sorrentohalvøen giver dig mulighed for at slappe af ved havet og tilbringe din tid omgivet af naturen. Den uregelmæssige og kuperede kyst på halvøen byder dig velkommen til et sted mange kalder et ægte paradis på jorden.

Campingpladserne i den smukke by Sorrento har alt, hvad naturen kan tilbyde: duften af blomster, det vidunderlige hav, det berømte livlige gadebillede. Sorrento er perlen på Sorrentokysten. Den berømte vulkan Vesuv ligger lige bag det historiske centrum og er fuld af karakteristiske butikker og monumenter som katedralen, San Francesco Basilikaen og Sedile Dominova.

Punta Campanella er så smuk og urørt, at stedet i 1997 blev erklæret for beskyttet naturområde. Navnet Punta Campanella refererer til et gammelt tårn med en klokke, der havde til formål at advare borgere, når der nærmede sig fjendebåde. Den bedste måde at opleve Punta Campanella på er at bo på en af campingpladserne eller ferielandsbyerne omgivet af den uberørte natur, der er i hele området. Hvis man tager grusvejen, der fra Nerano fører til Marina del Cantone, får man smukke kig til øerne Li Galli og stranden spiaggia del Cantone.

Gå ikke glip af Marina di Equa, også kendt som Marina di Seiano, et smukt og populært fiskerleje, samt Vico Equense, en gammel handelsby for de latinske folkeslag, den smukke Sant'Agata sui due Golfi (ved Sorrento-bugten og Napoli-bugten) og Massa Lubrense, en magisk by, hvor virkelighed og fantasi hele tiden blandes.

campingpladserne på Sorrento-halvøen kan du smage det traditionelle napolitanske køkken, som meget ofte er kombineret med gårde, der producerer økologiske produkter. De seneste år er søgen efter traditionelle retter i højsædet, hvilket giver absolut prioritet til brugen af lokale produkter og dermed til nul-kilometer-produkter. Komælks-mozzarella (mozzarella), pastaretter såsom cannelloni og lasagne, og kager såsom casatiello, la sfogliatella og la caprese er kendte.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l