Camping Edy

2-stjernet struktur - Diano Marina (Imperia), Ligurien

Oversigt.

Camping Edy ligger i Ligurien i kommunen Diano Marina, Riviera dei Fiori.
Den ligger midt i en typisk ligurisk olivenlund på 25.000 kvadratmeter med panoramaudsigt 800 meter fra havet og byder på et fredeligt og afslappende ophold, hvor man er i kontakt med naturen.

Det har en stor swimmingpool med solarium, hydromassage, luftmassage og modstrømssvømning. Der er også tennis- og fodboldbane, fitnessrum, bar, legeplads, bordtennis og bordfodbold.
I sommersæsonen er der gratis shuttle-service til strandene og byens centrum.
Campingpladsen tilbyder også en sommerunderholdningsservice, som omfatter tilrettelæggelse af forskellige aktiviteter, fra vandaerobic til en børneklub, sportslege på tennisbanen eller i swimmingpoolen og aftenforestillinger i amfiteatret.

Camping Edy har mobilhomes, pladser til autocampere eller campingvogne og teltpladser.

Mobilhomes, som er uafhængige af hinanden, er funktionelle på alle tider af året: De er udstyret med varme i vinterperioden og aircondition i sommermånederne.
Der er forskellige typer inden for strukturen: fra de mindste til 4 personer til de største og nyeste til 6 personer.
De består alle af et opholdsrum med et udstyret tekøkken og en stue, et soveområde med 2 eller 3 soveværelser afhængigt af typen og et privat badeværelse (med bruser). Nogle af dem er udstyret med to badeværelser. For nylig er der installeret tilgængelige mobilhomes, som er specielt designet til personer med motoriske handicap.
Mobilhomes er alle udstyret med satellit-tv og internetforbindelse via kabel. De har alle deres egen udendørs terrasse med parasol, bord og stole og en parkeringsplads i nærheden.

Pladserne til autocampere og campingvogne, som varierer i størrelse fra 85 til 95 kvadratmeter, er udstyret med el-tilslutning (6 ampere), vandpåfyldning og spildevandsafledning og har badeværelser med varme brusere. De ligger i den nederste del af campingpladsen, som er det område, der ligger tættest på landsbyens centrum. Nogle har grusbund, mens andre har en asfalteret overflade af selvlåsende blokke. Der er for nylig blevet bygget en ny gruppe toiletter, som er overdækket og opvarmet, og som også er ideelle til børn og handicappede.

Teltpladserne har et fint grusgulv for at sikre god dræning af regnvand og en blød bund. Eltilslutning (6 ampere) er mulig efter anmodning. Det er også muligt at efterlade et depositum (penge eller værdigenstande) i receptionen.

CITR-KODE: 008027-PAR-0002

Tjenester.

Campingplads

Svømmebad

Campingplads Camper

Wi-Fi

Åbent hele året

Animation

Mini-club

Husdyr tilladt

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l