Campeggio della Colombaia

4-stjernet struktur - Padenghe sul Garda (Brescia), Lombardiet

Oversigt.

Camping Della Colombaia, en lille campingplads, hvor du kan nyde en autentisk atmosfære, ligger på den vestlige bred af Gardasøen, den mest uspolerede.

Det er en lille, hyggelig campingplads direkte ved søen, kuperet og skyggefuld takket være smukke århundreder gamle oliventræer, der stadig høstes til produktion af BOB-olivenolie. Med udsigt til en stenstrand med en stor legobro og et springbræt. Lidt længere væk, i Moniga del Garda, er det også muligt at dyrke vandsport. Stranden er omkranset af en cykel- og gangsti, der giver nem adgang til Moniga del Garda, Padenghe-badet og Desenzano del Garda.

Den historiske struktur er for nylig blevet renoveret med en stærk orientering mod øko-turisme og glamping. Der er moderne safaritelte og en ny opvarmet wellnesspool (tilgængelig fra 16 år).

Campingpladsen er ideel for familier med børn: Der er en legeplads nær restauranten med rutsjebaner og gynger, som er åben hele dagen. Fra slutningen af juni til begyndelsen af september arrangerer animationsteamet sports- og fritidsaktiviteter for alle. I området over restauranten er der et indendørs legeområde for børn med et multiaktivitetsbur med rutsjebaner og boldbassin og en mini-klatrevæg, der kan bruges afhængigt af de organiserede aktiviteter.
For større børn er der et område nær receptionen med bordtennis og en bocciabane. Der er også en frit tilgængelig pool for de små med en sprøjtepark.

Der er en restaurant med panoramaterrasse, hvor man kan nyde typiske Garda-retter, italiensk køkken og pizza, mens man nyder udsigten over Sirmione, Lido di Lonato og Desenzano.

Dette anlæg er hundevenligt! Der er et område, hvor man kan gå tur, specielt udstyrede mobilhomes med hundegårde på verandaen, hunde har adgang til restauranten og den private mole på stranden. De kan også bruge stranden mellem kl. 9.00 og 19.00. Der er en særlig hundestrand kun få minutter fra campingpladsen.

Tjenester.

Direkte adgang til stranden

Svømmebad

Glamping

Wi-Fi

Animation

Restaurant

Husdyr tilladt

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l