Continental Camping Village

3-stjernet struktur - Verbania (Verbano-Cusio-Ossola), Piemonte

Oversigt.

Continental Camping Village CIR: 103072-VIT_00001

Camping-landsbyen (100.000 m²) er ideel til familieferier og store oplevelser, ligger ved bredden af Lago Mergozzo, en lille sø med klart og meget rent vand (nr. 1 i Europa), som kun ligger 1 km fra Lago Maggiore, i smukke og fredelige omgivelser.

Et effektivt og venligt personale er klar til at gøre deres bedste, for at dit ophold bliver uforglemmeligt: charme, atmosfære, organisering og afslapning.

Vi tilbyder vores gæster mulighed for at bo i komfortable mobilehomes og lejligheder med privat badeværelse, tekøkken (med mikrobølgeovn og amerikansk kaffemaskine), satellit-tv og aircondition. For campingelskere har vi skyggefulde standpladser fra 70 m² til 105 m², alle udstyret med lysforbindelse (6 ampere), satellit-tv-forbindelse, påfyldning af vand og tømning af spildevand.

Flere tjenester: Camper service, bilvask, vaskeri (vaskemaskiner og tørretumblere) og babyrum. Bar med satellit-tv, billard og videospil, supermarked (med aviser), restaurant-pizzeria, takeaway-retter, snackbar på stranden og ved poolen, ladestation til elbile, Waikiki Water Park, gratis WiFi (80 % dækning). Legeplads (delvist overdækket), syntetisk græs tennisbane, to fodboldbaner med syntetisk græs, beachvolley, spinning, fiskeri, bordtennis, kano, vandcykel og cykeludlejning (for børn og voksne). Multifunktionsrum til konferencer, shows og underholdning, maxiskærm til store begivenheder. Indendørsarena. Varmt vand og gratis brusere, parkering til biler. Mulighed for udflugter og ridning.

POOLEN på 1.500 m² er uopvarmet og åben fra 24.04 til 22.09.2024. Opdelt i områder for voksne og børn med boblebad, hurtig flod, bølgebassin og rutsjebaner; vandspillet "La Botte", Spray Park. Gratis liggestole og parasoller.

Fra 28.03 til 22.09.2024 INTERNATIONAL ANIMERING 7 dage om ugen. Forskellige dagsaktiviteter (Mini-Club, Maxi-Club, fodboldturneringer, tennis, beachvolley, vandaerobic, spinning, opvarming og udflugter) og aftenaktiviteter (live musicals, Mini-Disco, spilaftener, børneshows...) til alle aldre.

Golfbane Continental Verbania og Lago Maggiore BMX Park med specielle priser for vores kunder.


Det konstante mål med vores campingplads er at forbedre de interne strukturer og tjenester, ved at være særlig opmærksomme på personer med handicap og/eller motoriske problemer. Vi har forbedret TILGÆNGELIGHEDEN af de interne veje på campingpladsen, adgangen til de individuelle tjenester (bar, swimmingpool, tilegnede badeværelser, arena, strand...) og vi kan tilbyde maxi-campingvogne, specielt udstyret for at lette personer med motoriske problemer så meget som muligt.

Vi ser frem til at se dig i Continental Camping Village!

Tjenester.

Direkte adgang til stranden

Svømmebad

Campingplads Camper

Handicapvenlig

Wi-Fi

Animation

Mini-club

Restaurant

Husdyr tilladt

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l