Centro Turistico San Nicola

4-stjernet struktur - Peschici (Foggia), Puglia

Oversigt.

San Nicola Tourist Center beliggende i Peschici, er beliggende i en af ​​de mest fascinerende turiststeder i Gargano, nedsænket i det grønne i fyrreskove og de brede sandstrande i nationalparken.

Udvalgt blandt de tyve bedste campingpladser i Europa, er det ikke kun kendetegnet ved sin naturlige skønhed, der huser strukturen, men også af sin misundelsesværdige position foran et krystalklart hav og med en halv kilometer strand brugt som en privat strand.

San Nicola Tourist Centre er det perfekte overnatningssted til at tilbringe en behagelig ferie i det fri og opdage Apuliens skønheder, faktisk ideel til at opdage hele Garganokysten med familien eller i selskab med venner, med organiserede ture ombord på en yacht for at besøge Tremiti-øerne, hulerne, Zagare-bugten uden at opgive nogle s >besøg på nationalparken Gargano, ombord på en Jeep Safarifor at opdage Umbra-skoven, der med sine cirka 15.000 hektar er blandt de største løvskove i Italien.

San Nicola er placeret i en ideel strategisk position også for at besøge historiske centre rige på kunst, kultur og folklore, der vil gøre din ferie uforglemmelig, såsom San Giovanni Rotondo, Monte Sant'Angelo, og naturligvis stærk >Peschici.

For dem, der ønsker at nyde ferie sammen med deres 4-benede venner, er der inde på campingpladsen et udstyret område med liggestole og parasoller dedikeret specifikt til dem, og det samme gælder dine hunde vil være i stand til at nyde stranden og hvile sammen med dig under paraplyen ved at leje strandsted .



INDKVARTERING:

- Mobile Homes (vælg mellem de forskellige muligheder mellem studier og treværelses lejligheder)
- Bungalows
- Pladser (Premium, Premium Plus, Paradise, Superplatz, Bomboniera)
- Strukturen er kæledyrsvenlig (hundestrand og hundebrusere) i det reserverede område


TJENESTER:


Sport og underholdning garanteret for alle:
- 2 tennisbaner
- 1 fodboldbane
- 1 beachvolleybane
- kano
- snorkling
- trekking
- underholdning og miniklub
- babydans og aftenshows, der passer til alle aldersgrupper

LANDSBYGENS INDRE STRUKTURER:

- Ledelse
- Supermarked
- Nyhedskiosken
- Bazar
- Restaurant Pizzeria Bar for at opdage de mest autentiske smag af Puglia
- Marked

Tjenester.

Direkte adgang til stranden

Campingplads Camper

Handicapvenlig

Wi-Fi

Animation

Mini-club

Restaurant

Husdyr tilladt

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l