Camping Village Punta Navaccia

3-stjernet struktur - Tuoro sul Trasimeno (Perugia), Umbrien

Oversigt.

Campingpladsen ligger ved bredden af Trasimenosøens naturpark mellem Umbrien og Toscana på en halvø af natur, afslapning og komfort.
Den har udsigt over søen med en lang klippe med pontoner og flydende og oppustelige platforme i vandet. På den tilstødende sandstrand, som har en aftale med campingpladsen, er det muligt at dyrke adskillige vandsportsgrene som kitesurfing, windsurfing, sejlads, kano, sup, wakeboarding og vandski. Campingpladsen tilbyder store skyggefulde pladser med udsigt over søen, mobilhomes og Glamping-telte. De 4 typer mobilhomes, STANDARD, SUPERIOR, DELUXE og SUPER DELUXE og SUPER DELUXE der er tilgængelige med rampe for handicappede, har alle træveranda og kan rumme op til 6 personer (4+2), ± 40 m2 med 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 2/3 senge, 1 stue med tekøkken og sovesofa, badeværelse, bruser, varme, TV-SAT, aircondition og havemøbler.
SAFARI LODGE TENT med udsigt over søen er op til 4 personer, ± 40 m2, med træveranda, udstyret med 1 dobbeltværelse med himmelseng, 1 værelse med køjesenge, 1 opholdsstue med køkken, badeværelse og bruser og havemøbler. COCO-TELTE med søudsigt er op til 4 personer, ± 25 m2, med veranda, udstyret med 1 dobbeltværelse, 1 værelse med 2 senge, 1 stue med tekøkken og havemøbler.

MINISAFARI-TELTE til op til 2 personer, ± 10 m2 med træveranda, 1 soveværelse, med komfur og køleskab og tæt på campingpladsens toiletter. Bliv involveret med vores animatorer, og deltag i fodbold-, volleyball-, tennis-, bordtennis- og basketballturneringer, eller hold dig i form med vandaerobic eller gåture i de grønne områder, dragebådsture og børneeventyrparken.
Hvert år i slutningen af juli afholdes det berømte 'Piero Migliorati' svømmemaraton fra Isola Maggiore til campingpladsens anløbsbro med mange deltagere. Camping Village Punta Navaccia har en bekvem beliggenhed, der gør det nemt at nå steder af stor kunstnerisk og kulturel interesse som Assisi, Perugia, Rom, Firenze, Siena, Arezzo, Orvieto osv. samt selve Tuoro sul Trasimeno, stedet for det berømte slag mellem romerne og karthaginerne i 217 f.Kr., hvor det stadig er muligt at genfinde alle de forskellige etaper, perfekt rekonstrueret med en særlig rute. Fra campingpladsen er det muligt at tage på adskillige naturstier på cykel, til fods eller på hesteryg og vin- og madudflugter med vin- og oliesmagninger. Camping Village Punta Navaccia er derfor den ideelle ramme for alle, der ønsker at tilbringe en ubekymret og fornøjelig ferie i en atmosfære af varmt venskab og enestående gæstfrihed.

Tjenester.

Direkte adgang til stranden

Svømmebad

Campingplads Camper

Handicapvenlig

Glamping

Wi-Fi

Animation

Mini-club

Restaurant

Husdyr tilladt

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l