Camping Laguna Village

3-stjernet struktur - Caorle (Venezia), Veneto

Oversigt.

Beliggende i Caorle-lagunen, i provinsen Venedig, ved det øvre Adriaterhav, som har udsigt over både Levante- og Ponente-strandene, hvor du kan beundre vidunderlige solopgange og solnedgange.
3-stjernet struktur, nedsænket i en fyrreskov tæt på en sandstrand, som tilbyder forskellige boligløsninger såsom Glamping telte, Chalets, Maxicaravans eller pladser til telte, campere eller campingvogne.
Glamping-teltene er af to typer og strækker sig op til 28 m2 med to soveværelser, en udstyret opholdsstue og en nærliggende parkeringsplads.
Hytterne og campingvognene har alle aircondition, udstyret med tallerkener, mikrobølgeovne, nogle med veranda og tæt på både swimmingpools og stranden, men ikke alle tillader dyr indenfor.
Pladserne er dog af 4 forskellige typer, op til max 90 m2, med tilslutning til el og vand på- og aflæsning.
Til sjov for hele familien er der flere swimmingpools med forskellige dybder, et hydromassagekar for voksne og et rutsjebaneområde for børn, mens du krydser en sti gennem fyrreskoven, kommer du til Spiaggia di Levante, meget stor og panoramisk, hvor du kan beundre både det historiske centrum af Caorle og den vidunderlige lagune.
Faktisk er omgivelserne velegnede til at udforske landskabet på cykel, langs "Porto Falconera-Casoni" cykel-fodgængerstien og ankomme til Casoni-øen for at besøge de karakteristiske træhytter dækket af siv eller nå til centrum af Caorle.
Du må ikke gå glip af en tur for at opdage lagunens skønheder ombord på bragozzoen, en typisk træbåd med flad bund.
Campingpladsen tilbyder også forskellige tjenester til alle gæster, såsom en femmands fodboldbane og volleyballbane, 2 legepladser med underholdning, gratis camperservice, vaskemaskiner, tørretumblere, toiletter og en hæveautomat.
Restaurant-Pizzeriaet vil glæde dig med de bedste traditionelle venetianske retter, mens et marked og basar vil have basale fornødenheder til rådighed og leje af cykel, klapvogn og rickshaw.
Dyrevenner er tilladt i strukturen, men med begrænsninger.
Indsat i KoobCamp-ranglisten for fremragende for kategorien "Glamping".

Tjenester.

Campingplads

Svømmebad

Campingplads Camper

Wi-Fi

Animation

Mini-club

Restaurant

Husdyr tilladt

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l