Camping Village al Boschetto

3-stjernet struktur - Cavallino-Treporti (Venezia), Veneto

Oversigt.

Siden 1962 har vi været forpligtet til at få vores kunder til at nyde en behagelig ferie, i kontakt med naturen og i fuldstændig afslapning. Vores er en kontinuerlig søgen efter at tilbyde moderne tjenester, samtidig med at identiteten af ​​en rigtig campingplads bevares.
Stranden og havet skråner blidt, hvilket sikrer et passende bademiljø også for dine børn.
Maxi campingvogne og bungalows med satellit-tv og aircondition er tilgængelige for dit ophold.
Campingpladsen strækker sig over et grønt område på over 70.000 m2. med store og komfortable pladser udstyret med forskellige faciliteter, afgrænset af hække og i skyggen af ​​fyrretræer og andre høje træer. Det familiemiljø, der kendetegner os, og dets mellemstørrelse, gør det til en ideel destination især for familier med børn.
Det er nemt at nå os: følg blot skiltene mod Jesolo og fortsæt mod Cavallino - Punta Sabbioni. Der er mange grunde til at få dig til at vælge Cavallino-kysten som destination for din ferie ved havet: Uforurenede landskaber, cykelstier, kvalitetsmad og vin og meget mere.
Men frem for alt ... Venedig og dens lagune er lige rundt om hjørnet!
Og inden for en radius af 100 km finder du Padova, Verona, Vicenza og Brenta Rivieras villaer med historie, kunst, kultur og landskaber, der er unikke i verden!

Tjenester.

Direkte adgang til stranden

Campingplads Camper

Handicapvenlig

Wi-Fi

Animation

Mini-club

Restaurant

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l