Camping TreDue

3-stjernet struktur - Chioggia (Venezia), Veneto

Oversigt.

Den ligger i Chioggia Sottomarina med udsigt over Adriaterhavet, et stenkast fra den venetianske lagune nær Venedig og Padova i Veneto-regionen.
Der er forskellige indkvarteringsmuligheder, bl.a. store skyggefulde pladser til telte, campingvogne og autocampere med eltilslutning og af- og pålæsning af vand, samt mobilhomes og maxi-caravans, alle udstyret med aircondition, verandaer og parkeringsplads; strandservice med to liggestole og parasol er også inkluderet, mens dyr ikke er tilladt.

Ud over den udstyrede private strand tilbyder campingpladsen også et poolområde med solarium, hvor du kan slappe af med hele familien, mens børnene kan lege sikkert på legepladsen og nyde aktiviteterne i miniklubben sammen med underholdningsteamet.

Du kan også leje en cykel, som du kan bruge både inde på hotellet og til at udforske omgivelserne. De mest berømte byer i området er også let tilgængelige med offentlig transport, så du kan tage på opdagelse i Chioggia, Venedig, Padova, Vicenza, Verona, Ravenna eller de venetianske villaer.

Tjenester.

Svømmebad

Campingplads Camper

Wi-Fi

Animation

Husdyr tilladt

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l