La Rocca Camping Village

4-stjernet struktur - Bardolino (Verona), Veneto

Oversigt.

La Rocca Camp er en smuk ferieresort i det fri med udsigt over den veronesiske side af Gardasøen Den ligger i en grøn oase ved byen Bardolino og er hyggelig og moderne med faciliteter af højeste standard. Her mødes frodige grønne områder med afslapning, kultur, gastronomi, sport og underholdning, hvilket gør det til det ideelle sted for ferie for hele familien.
Der er direkte adgang fra campingpladsen til stranden ved søen og til den smukke søpromenade, hvor man, til fods, kan nå det historiske centrum af Bardolino og Garda på kort tid.
For de yngste campister ligger forlystelsesparkerne Gardaland og Movieland kun 15 minutters kørsel fra campingpladsen og for de unge campister liggger nogle af de bedste natklubber, barer og restauranter ved Gardasøen.
La Rocca Camping er en af de første campingpladser ved Gardasøen, der, år efter år, fornyr og forbedrer faciliteterne for at opfylde gæsterne ønsker og behov. Standpladser til telt, campingvogn og mobilehomes er omgivet af grønne oaser, og lejlighederne har udsigt over søen.
Der findes en swimmingpool for voksne og en for børn, nyrenoveret med en betagende panoramaudsigt, jacuzzi, beachvolley, basketball, fodbold, fitness, cykel og kajak, underholdning og mange andre campingresort-faciliteter.

Tjenester.

Direkte adgang til stranden

Svømmebad

Handicapvenlig

Glamping

Wi-Fi

Animation

Mini-club

Restaurant

Husdyr tilladt

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l