Camping Belvedere

3-stjernet struktur - Lazise (Verona), Veneto

Oversigt.

Camping Belvedere ligger på stranden i Lazise (VR), et af de smukkeste steder i Veneto ved Gardasøens bredder.

Alle ferieboliger på Camping Belvedere har aircondition og enten en terrasse eller en veranda.

Gæsterne kan vælge mellem mobilhomes med tekøkken og badeværelse, standpladser på 70-80 kvadratmeter med 6 ampere strøm eller bungalows, campingvogne og maxi-campingvogne, der er udstyret med alle de nødvendige bekvemmeligheder til en behagelig familieferie og meget mere.

Der er restauranter med traditionelle middelhavsretter, et pizzeria og et marked, hvor du kan købe alt, hvad du har brug for i løbet af din ferie.

Ud over den smukke sandstrand og frodige vegetation har gæsterne adgang til fremragende faciliteter som en snackbar, automatiske vaskemaskiner, strygefaciliteter, funktionelle sanitære faciliteter, en klinik, volleyball- og tennisbaner, bordtennis og swimmingpools for voksne og børn.

Tre hundrede meter fra campingpladsen ligger sports- og underholdningscentret "Aquaplash Caneva". Gardaland, Italiens mest berømte forlystelsespark, er også let at nå, da den kun ligger et par kilometer væk.

Tjenester.

Direkte adgang til stranden

Svømmebad

Campingplads Camper

Handicapvenlig

Wi-Fi

Animation

Mini-club

Restaurant

Husdyr tilladt

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l