Camping Fossalta

3-stjernet struktur - Lazise (Verona), Veneto

Oversigt.

Beliggende i Lazise nær Verona, i hjertet af Gardasøen på Veneto-rivieraen.
Campingpladsen tilbyder mobilhomes, standpladser og det fantastiske coco-telt med sit dristige design og komfortable materialer.
Mobilhomes er op til 30 kvadratmeter store, udstyret med aircondition og terrasse, mens standpladserne er på græs op til 100 kvadratmeter, udstyret med en elektrisk forbindelse (6-10 ampere) og egnet til dyr.
Campingpladsen har tennis-, fodbold-, basketball- og volleyballbaner, to swimmingpools, en stor og en lille, og et solarium, hvor gæsterne kan slappe af, mens de, der foretrækker søen, kan nyde den velholdte strand direkte på campingpladsen.
De, der ønsker at udforske det omkringliggende område, kan i stedet tage på mountainbike på Monte Baldo, tage på landskabsudflugter, kulturelle ture for at opdage traditionerne, de nærliggende landsbyer og parkerne i Garda-regionen som Sigurtà-haven, vandfaldsparken, Gardaland eller Movieland.
Renlighed er altid garanteret både i boligen og i fællesområderne, og der er også mulighed for at leje private badeværelser.
Derudover tilbyder baren og minimarkedet friske produkter og basale fornødenheder.

Tjenester.

Direkte adgang til stranden

Svømmebad

Handicapvenlig

Glamping

Wi-Fi

Animation

Mini-club

Restaurant

Husdyr tilladt

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l