Camping La Quercia

4-stjernet struktur - Lazise (Verona), Veneto

Oversigt.

Camping La Quercia i Lazise er et 4-stjernet anlæg og er den bedst egnede løsning for dem, der søger afslapning og sjov på samme tid. Beliggende ved Gardasøen tilbyder det elegante boligløsninger såsom bungalows, hytter, suiteboliger og Maxi-campingvogne, udstyret med al komfort.

Omgivet af grønne områder er der også pladser i forskellige størrelser og typer, velegnet til campister, campingvogne og telte.

Få skridt fra svømmebassinerne finder du også Glamping løsninger med store og rummelige telte. Du vil kunne finde pladser i nærheden af ​​swimmingpools, men også i nærheden af ​​ejendommens private strand, den største ved Gardasøen, som kan nås direkte, og hvor du kan slappe af eller dyrke forskellige vandaktiviteter såsom windsurfing eller kanosejlads.

Camping La Quercias tjenester omfatter et vandland med swimmingpools og rutsjebaner, minigolf og et wellness-center, flere restauranter og strandbarer, et supermarked og en gastronomisk butik med typiske lokale produkter. På denne familiecampingplads garanterer underholdning, sport og aktiviteter for børn sjov for alle aldre. Campingpladsen er desuden kendetegnet ved en interesse for øko-bæredygtighed og ved at være kæledyrsvenlig.

Placeringen af ​​denne campingplads er ikke kun vidunderlig ud fra et landskabsmæssigt synspunkt, men også strategisk, idet den ligger kun få km fra centrum af Lazise og en af ​​de mest berømte forlystelsesparker i Europa: Gardaland. Camping La Quercia er det perfekte sted at tilbringe en sjov familieferie.

Tjenester.

Direkte adgang til stranden

Svømmebad

Campingplads Camper

Handicapvenlig

Glamping

Wi-Fi

Animation

Mini-club

Restaurant

Husdyr tilladt

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l