Camping Park Delle Rose

3-stjernet struktur - Lazise (Verona), Veneto

Oversigt.

Den ligger i Lazise, direkte ved Gardasøen, et par kilometer fra byens centrum, i provinsen Verona.
Et 3-stjernet anlæg med et udvalg af forskellige typer indkvartering, herunder Glamping, Maxicaravans og pladser til telte, campingvogne eller autocampere, alle i skyggen af platan- og poppeltræer og nogle med udsigt over søen.

Glamping tilbyder luksustelte udstyret med komfort, aircondition og en møbleret veranda, mens Maxicaravans ligner hytter eller chalets, også udstyret med al komfort, aircondition og alle færdiggjort med kvalitetsmaterialer i store grønne områder.

Der er et stort vandland med flere swimmingpools, vandfald, boblebade og rutsjebaner til at underholde voksne og børn, som kan have det sjovt i sikkerhed takket være det omgivende hegn og vagter; nær poolerne er solariumområdet med liggestole og parasoller samt barer, hvor du kan slukke tørsten eller spise en is med hele familien.

Der er også en restaurant, der tilbyder udsøgte lokale og internationale retter med mulighed for takeaway, efterfulgt af en drink på barens terrasse, mens Minimarket & Bazaar er fyldt med friske, essentielle produkter.

Sportsentusiaster kan arrangere turneringer på fodbold-, volleyball-, tennis- og minigolfbanerne, spille bordtennis med familien eller træne i fitnesscentret.
Denne ejendom er ideel til dem, der elsker udendørslivet, herunder gåture og vandreture midt i naturen og velegnet til at tilbringe en dag med familie eller venner i forlystelsesparker som Gardaland, Movieland, Caneworld eller besøge nærliggende Sirmione og Peschiera del Garda.

Denne campingplads er tilgængelig for personer med bevægelseshandicap.

Tjenester.

Direkte adgang til stranden

Eget bad og toilet

Svømmebad

Campingplads Camper

Glamping

Wi-Fi

Animation

Mini-club

Restaurant

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l