Home - Montenegro - Central region

Campingpladser i CENTRAL REGION

Central region!

Central region er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Central Montenegro giver mulighed for at besøge hjertet af dette lille land på Balkan-halvøen, der er ved at skabe sig en vigtig rolle blandt turistmålene i Middelhavsområdet. Central Montenegro er overvejende bjergrigt og er stadig vogter af den montenegrinske kultur og traditioner, men det er også et ideelt område for dem, der ønsker at udforske området med udflugter i naturen og besøg i nogle af de mest repræsentative byer.

Det centrale Montenegro har færre campingpladser til turisterne i forhold til kystregionen og området med naturparker tæt på grænsen til Serbien, men giver alligevel mulighed for at besøge smukke steder og for at kommer til kystregionen og Nordkysten, som ligger i kort afstand. Podgorica er på alle måder den centrale by i den centrale region, og ud over at være hovedstad i Montenegro, er det også den største by i landet. Podgorica er blevet genopbygget efter bombningerne under Anden Verdenskrig, det er en levende by i dag, der ser fremad, men som er solidt forankret i fortiden. Podgorica er beliggende i lavlandet nord for Shkodërsøen ved sammenløbet med floderne Ribnica og Moraca, og byen overrasker med den usædvanlige blanding af monumenter fra den osmanniske æra og bygninger i umiskendelig sovjetisk stil, men det er floderne, der krydser byens område, der spiller den centrale rolle. Foruden Morača og Ribnica er der også Zeta, Sitnica, Mareza og Zievna. Blandt de store monumenter i Podgorica vil vi fremhæve de gamle rester efter den gamle osmanniske by, Kristi opstandelse Kattedralen, Millennium Broen og Sankt Georg-kirken.

Podgorica og byerne er altid charmerende, som for eksempel Nikšić og Danilovgrad, og for campister, der besøger det centrale Montenegro vil det også være interessant at besøge naturattraktionerne: den berømte Shkodërsø med øen Vranjina og maleriske landsbyer med udsigt til Krupac-søen nær Nikšić og Morača-flodens canyon bør man bestemt ikke gå glip af.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l