Østrig: Regioner

Salzburg: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Salzburg!

Salzburg er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Salzburgs campingpladser og ferieladsbyer giver mulighed for at besøge Salzburg, der er berømt over hele verden for  barokarkitekturen og for at være Mozarts fødested. Hovedstaden er afgjort en af de vigtigste turistattraktioner i landet, men Salzburg er også ideel til dem, der ønsker at tilbringe deres ferie i naturen i dette område, der hovedsageligt er bjergrigt, og derfor velegnet til vandreture om sommeren og skiløb om vinteren.

I 1997 kom Salzburg på UNESCO’s verdensarvsliste, og byen er en perfekt kombination af kunst og kultur, der afspejles i den absolutte skønhed i den gamle bydel, som Salzach-floden deler i to. Bydelen på venstre bred er den ældste og har den historiske bydel Kaiviertel og Getreidegasse med Mozarts fødehjem, alle domineret af fæstningen Hohensalzburg og af Mönchsberg med kunstmuseet med moderne kunst. Musikkens by og rig på typiske retter, Salsburg er hvert år vært ved den berømte Salzburg Festival, en musikalsk begivenhed, der finder sted om sommeren, og så hører lækkerier som den traditionelle Mozartkugeln også hjemme i byen.

Hvis man bevæger sig lidt væk fra hovedstadens historisk bykerne, byder byen på ideelle steder til udflugter. Mens Moenchsberg, Kapuzinerberg og Rainberg er udsigtspunkter lige ved hånden takket være den smukke udsigt til Salsburg, byder campingpladserne ved Salzkammergut søerne og bjergene i Hohe Tauern National Park på ideelle landskaber til vandre- og cykelture, også takket være tilstedeværelsen af lange stier, der krydser nogle af landets mest fascinerende områder. Apropos Hohe Tauern National Park, skiller dette smukke område i det sydlige Østrig sig ud for landskabets skønhed og de mange tilbud til turister i Gastein-dalen med byen Bad Gastein, Dorfgastein og Bad Hofgastein.

I løbet af vinteren byder Salzburg på skisportssteder, der er kendt blandt alle skisportentusiaster, især Kitzbühel/Kirchberg - KitzSki og Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l