Home - Portugal - Alentejo

Campingpladser i ALENTEJO

/

2

Resultater 1 til 8 af 11

Portugal: Regioner

Alentejo: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Alentejo!

Alentejo er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Alentejos campingpladser og ferielandsbyer tilbyde oplevelser ved Portugals hav og natur, da de ligger i hele området, som strækker sig fra Lissabon til Algarve-regionen, der består af områder, der spænder fra Atlanterhavskysten til grænsen til Spanien. De fleste af Alentejos campingpladser ligger langs kysten, som, ligesom den vestlige del af Algarve, er præget af skiftet mellem uigennemtrængelige klipper med udsigt over havet og charmerende sandede bugter. Campingpladserne ved Alentejos hav er blandt de mest elskede af surfere, der på disse faciliteter, der er dedikeret til dem, får adgang til havet med ideelle betingelser, også selvom, der ikke er mangel på muligheder for  mere traditionelle ferier.

Når man starter fra nord, er regionalhovedstaden Sines den første rigtige by man støder på ved havet ved Alentejo. Sines er en malerisk fiskerby, som gennem årene har formået at omvende sig til turismen, takket være strandenes skønhed og seværdigheder såsom middelalderborgen, Vasco da Gama-museet og arkæologimuseet Museu Arqueológico. Fra Sines på grænsen til Algarve, gennemparken Parque Natural do Sudoeste Alentejano og Costa Vicentina, ligger den ene fortryllende strand efter den anden kun adskilt af vild natur. Bemærk strandene i Porto Covo, ligesom den smukke Praia Grande og Praia Da Ilha do Pessegueiro på øen af samme navn, og også Praia De Aivados og Praia Do Malhão, som er tilgængelige når der er lavvande. Ved udmundingen af Mira-floden ligger Praia Das Furnas, ideel for dem, der beslutter at gøre stop i Vilanova de Milfontes, mens kystlandskabet længere mod syd bliver mere voldsomt, mindre tilgængeligt, men med ekstraordinære landskaber: Praia Do Tonel og Praia De Zambujeira, i byen Zambujeira Do Mar, er to af de mest attraktive strande, inden du kommer til Algarve.

Campingpladser i Alentejos bagland giver mulighed for at udforske den frodige natur i denne region, der skiftevis består af afgrøder og vildområder, til afslapning eller til vandreture eller mountainbike. Campingpladserne er normalt udstyret med en pool og er et godt valg til at udforske steder som Serra de São Mamede Natural Park i området Portalegre, men også byer som Elvas og Evora med deres blanding af historie, landskaber, mad og vin.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l