Home - Portugal - Algarve

Campingpladser i ALGARVE

/

2

Resultater 1 til 8 af 12

Portugal: Regioner

Algarve: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Algarve!

Algarve er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Algarve er blandt de mest populære ferieområder blandt turister, der ønsker at tilbringe deres ferie ved havet i Portugal, da de tilbyder mulighed for at bo tæt på nogle af de smukkeste strande i landet. Algarve-regionens beliggenhed på Portugals sydlige spids, midtvejs mellem Lissabon og Siviglia er ensbetydende med et gunstigt klima det meste af året til glæde for campister fra hele verden, der får en fantastisk oplevelse på Atlanterhavskysten.

De hvide sandstrande og klipperne, der markerer grænsen mellem det blå hav og den frodige vegetation inde i landet er de største attraktioner under en campingferie i Algarve. Campingpladserne i Algarve ligger jævnt fordelt langs kysten og tilbyder hurtig adgang til smukke strande, som, afhængigt af placeringen og områdets natur,  er egnede til både surfere på jagt efter den perfekte bølge, og til familier med børn, der har brug for nem adgang og service. For de, der elsker surfing og vandsport, er det ideelle område Algarves vestkyst, syd for Parque Natural do Sudoeste Alentejano og Costa Vicentina. Blandt de strande, der er ideelle til surfere, vil vi nævne Praia de Odeceixe og Praia do Amoreira.

Hvilke strande er de smukkeste i Algarve? Algarvekysten er så smuk og varieret, at den fortjener at blive udforsket fra ende til anden, selv om der er strande, som selv de mest krævende turister vil forelske sig i: fra Praia de Santa Eulalia til Praia da Falesia i Albufeira-området, via Praia de Albandeira og Praia da Rocha i Portimao, til Praia do Camilo og Praia Dona Ana i Lagos, mulighederne for en helt speciel ferie findes overalt. I området omkring Faro, som er en smuk regional hovedstad adskilt fra havet af en lagune, ligger Praia do Ancao og Praia do Barril.

Besøg Portugal ved at vælge en campingplads i Algarve giver dig også mulighed for at opleve kunstbyer og landsbyer, hvor historie og traditioner forenes: Faro er et magisk møde mellem gammelt og nyt,  Lagos charmerer med promenaden og dens omgivelser, Albufeira er både malerisk og livlig, Tavira er en oase til afslapning i kort afstand fra de smukke strande, uden at glemme Portimão , Sagres og Silves med deres unikke karakteristika.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l