Home - Portugal - Azorerne

Campingpladser i AZORERNE

Portugal: Regioner

Azorerne: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Azorerne!

Azorerne er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne på Azorerne giver adgang til strande og billedeskønne omgivelser på en vulkansk øgruppe, der består af ni hovedøer beliggende midt i Atlanterhavet. Den selvstyrende region Azorerne ligger omkring 1400 km fra den kontinentale Portugisiske kyst og er et paradis for surfere, men ikke kun for dem. Stedet egner sig i den grad til ferie i det fri på de mange campingpladser, der ligger på de største øer.

Det milde klima hele året rundt, det krystalklare hav og den vilde natur gør Azorerne til et ideelt feriemål ved havet for dem, der drømmer om et eksotisk paradis, men ønsker ikke at bruge for meget tid i luften, eller vove sig til farlige områder i verden. Øgruppen Azorerne hører til Portugal og er fyldt med forslag til turister, der spænder fra afslapning til vandsport, fra udflugter i naturen til sejlture.

Øen São Miguel er den største og mest udstyrede af Azorerne: Også kendt som ”Den grønne ø" på grund af den frodige vegetation, der reflekteres i det klare hav, São Miguel byder på smukke strande såsom Praia do Populo, Ribeira Quente, Praia do Lombo Gordo og Praia de Santa Barbara. Takket være transportmulighederne og organiserede ture kan man komme til strandene fra Ponta Delgada, som er øens største by. Sammen med São Miguel er øen Faial også kaldet "den blå ø" blandt de mest turistede øer på Azorerne takket være de farverige blomster, der dækker øen: naturen er fortryllende og frodig over alt, mens det er muligt at prøve sejlsport i Horta. De andre større øer på Azorerne er: Pico med den store vulkan Ponta do Pico i baggrunden, Terceira med det historiske centrum, som er på Unesco’s verdensarvliste, São Jorge, Flores, Santa Maria, Graciosa og den meget lille Corvo. Azorernes campingpladser findes i større antal på øerne São Miguel, Pico, Terceira, Faial og Flores.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l