Home - Portugal - Madeira

Campingpladser i MADEIRA

Portugal: Regioner

Madeira: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Madeira!

Madeira er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i regionen Madeira byder turister velkommen til et skjult paradis af Portugal, en vidunderlig gruppe af vulkanske øer beliggende i Atlanterhavet, ud for Marokko og nord for De Kanariske Øer. Øgruppen Madeira er kendetegnet ved et mildt klima året rundt, er ideel til badeferie og har to hovedøer, hvor alle overnatningsfaciliteterne ligger: øen Madeira med hovedstaden Funchal og den mindre Porto Santo. Øgruppen består også af øerne Ilhéu Chao, Deserta Grande og Bugio, som igen tilhører øgruppen Desertas, som også består af to mindre øer, der kaldes Savage Islands.

Endenu vildere natur end på Azorerne, øerne i Madeira-regionen er præget af vild natur, der giver mulighed for at kombinere utrolige vandreture i det fri, med stier, der tilbyder uforglemmelig udsigt, med dage på stranden med krystalklart hav. Øgruppen Madeira er af vulkansk oprindelse og øerne er præget af uregelmæssigt terræn. De er ikke letle at udforske med de konstante op-og nedture, men øerne giver dog uforglemmelige og ekstraordinære oplevelser til dem, der beslutter at vandre mellem levadas e veredas på Madeira, dvs. de stier, der grænser op til vandkanalerne og de indre områder.

Da de egentlige strande er få og ikke engang er særligt tilgængelige, vil de organiserede bådture eller lokalbefolkningens rådgivning hjælpe dig med at finde den rigtige strand til afslapning og en dukkert i Atlanterhavet. Alternativt giver en ferie på Madeira mulighed for at udforske de mindre øer og byer, såsom hovedstaden Funchal med dens utrolige arkitektoniske arv, men også for at slappe af i kurbade eller deltage i begivenheder, der organiseres hele året for at fejre lokale traditioner og mad og vin. Man bør absolut prøve likørvinen Madeira, en af de lokale specialiteter, der eksporteres i hele verden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l