Home - Spanien - Andalusien

Campingpladser i ANDALUSIEN

Spanien: Regioner

Andalusien: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Andalusien!

Andalusien er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Andalusien er en af de mest besøgte regioner i Spanien af turister fra hele Europa i løbet af sommerferien. Den er beliggende på den sydlige del af Den Iberiske Halvø og campingpladser og ferielandsbyer i Andalusien ligger især langs kysten, og giver mulighed for at slappe af i det fri og besøge kunstbyerne i nærheden.

Vi er i den varmeste og mest lidenskabelige region i Spanien, hvor flamenco, tyrefægtning og tapas hører hjemme. Hvis du reserverer plads på en af campingpladserne  Andalusien anbefaler vi at besøge de smukke kunstbyer i regionen, herunder Sevilla, med den smukke Plaza de España, de helt specielle små gader i Santa Cruz og den store katedral, Christopher Columbus ligger begravet.

En anden by man absolut bør besøge er Granada med det berømte Alhambra, befæstning på toppen af en bakke, som er det mest berømte eksempel på arabisk kunst i Andalusien. Cordoba er en perle i sig selv, en romersk og arabisk påvirket by ved foden af Sierra Morena. Det er meget imponerende at gå i den maleriske gamle by med de snoede gader og hvidkalkede huse med gårdhaver ”patios” med blomstrende pelargonier, jasmin, appelsin- og citrontræer omkring den fabelagtige Mezquita, Katedral-Moské støttet af 856 søjler af granit og marmor, ee af de smukkeste monumenter i det islamiske Spanien.


CampingpladserneCosta del Sol giver dig mulighed for at tilbringe en ferie med strandliv og afslapning. Dette område i Andalusien omfatter to andre meget attraktive byer: Malaga, Picassos fødeby og kendt badeby, og Gibraltar, et stykke af England nær Parque Natural del Estrecho og Herkules-søjlerne, de to klippeforbjerge, der former Gibraltarstrædet.

Under en tur til Andalusien må du ikke gå glip af stedets typiske retter: hver by, afhængigt af hvor den ligger, har en særlig ret. I Cádiz for eksempel, er der cazon en adobo, dvs. panerede hajfrikadeller, i Cordoba, derimod bør man smage  salmorejo, en cremet suppe baseret på tomater og hvidløg mens man Granada og Gibraltar er forpligtet til at spise fisk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l