Spanien: Regioner

Aragonien: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Aragonien!

Aragonien er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Aragon er en nordlig region i Spanien, hvor en vigtig kulturarv af arabisk og kristen kunst er blevet bevaret, blandt de største i hele nationen. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Aragon vil give dig mulighed for at kombinere en afslappende ferie på landet med mulighed for at besøge alle naturalistiske, kulturelle og kunstneriske attraktioner i området. Den nærliggende catalanske region monopoliserer turiststrømmen, men de der er heldige at opdage Aragons territorium, vil ikke blive skuffede.

Området omfatter mange naturskønheder og de mest spektakulære tinder i Spanien er i denne region, såsom bjerget Monte Perdido og nationalparken Ordesa, rig på kløfter, vandfald og gletsjer-dale. Denne park er også et af de fire steder i Aragon, som Unesco har indbefattet på listen over verdens kulturarv. Naturelskere kan beundre de majestætiske bjerge i Pyrenæerne, området ved naturparken Moncayo, semi-ørken området Bardenas Reales på grænsen til Navarra-regionen, ikke at forglemme den kulturparken Rio Vero med interessante grotter dækket med klippemalerier. Campingpladserne i dette område giver dig mulighed for at besøge disse naturens underværker og blive forelsket i det.

Der er andre Unesco-steder i Aragon: Mudejar arkitekturen herunder bygninger i byen Calatayud, Cervera de la Canada, Teruel, Tobed og Zaragoza, de mere end 130 forhistoriske steder med hulekunst i regionen, og Camino de Santiago de Compostela, pilgrimsvejen til Santiago de Compostela, byen med Sankt Jakobs grav.

En by du absolut bør besøge, hvis du vælger at tilbringe din ferie på en af campingpladserne i Aragon er Zaragoza. Den ligger i den centrale del af Aragon, som er den tørreste, men den store flod Ebro løber gennem området, og takket være tilstedeværelsen af en så vigtig vandvej, har Zaragoza udviklet sig som regionens centrale knudepunkt. Basilikaen Nuestra Señora del Pilar og de mauriske paladser i Mudejar stil som Palacio de la Aljaferia er meget smukke og bør besøges.

Også byen Teruel fortjener at blive besøgt. Den er rig på bygninger i Mudejar stil som Santa Maria Katedral Mediavilla, kirken San Pedro, kirken San Martin og Salvador-kirken.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l