Home - Spanien - Asturien

Campingpladser i ASTURIEN

Spanien: Regioner

Asturien: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Asturien!

Asturien er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Asturien er en region i det nordlige Spanien og er præget af smukke bjerglandsbyer og charmerende fiskerbyer. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Asturien ligger især fordelt langs det kantabriske havs kyster, men denne region har også mange skønne steder i baglandet, man kan besøge.

Regionens kyst består af en række bugter og vige med sand skiftevis med klipper med udsigt over havet. De enorme strande, der er karakteriseret af den konstante vind fra havet ligner dem i det nærliggende Kantabrien. Også bjerglandsbyerne lavet i sten og træ, ligner dem i Kantabrien, og begge ligger i Picos de Europa Nationalparken.  Engang var de to regioner da også forenede.

Vi anbefaler at besøge både bjerglandsbyerne, hvor der løber bække og som er omgivet af skov, og byerne ved havet, herunder Cudilleron og Taramundi, hvor middelaldertraditionen er forenet med fiskerkulturen og den aktuelle livlighed, da alle har nogle særlige karakteristika, der gør din ferie uforglemmelig.

Blandt de byer, man ikke må gå glip af under en rejse i Asturien, skal hovedbyen Oviedo helt sikkert nævnes. Når man opholder sig på en af campingpladserne i Oviedo, vil man se nogle af de smukke eksempler på middelalderlig kunst og barokkunst i dette område, San Salvador katedralen, et beundringsværdigt eksempel på gotisk kunst og kirken San Julián de los Prados præsentere elegante træk af original Mozarabic kunst.

Regionens anden by er Gijon, en betydningsfuld by både på grund af dens historisk bykerne og på grund af Semana Negra, som er en årlig fest, der varer 10 dage, hvor intellektuelle, musikere og kunstnere samles i byen for at fejre kunsten i alle dens former. Avilés er en anden meget smuk by og her bør man absolut se Internationalt kulturcenter Oscar Niemeyer, Palacio de Valdecarzana og Ferrera parken.

Også den såkaldte Comarca de la Sidra er interessant at besøge: en række steder, der er kendetegnet ved produktionen af cider, en typisk alkoholholdig drik fremstillet af gærede æbler. Stederne er Villaviciosa, Bimenes, Cabranes, Colunga, Nava og Sariegu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l