Home - Spanien - Balearerne

Campingpladser i BALEARERNE

Spanien: Regioner

Balearerne: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Balearerne!

Balearerne er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

De Baleariske Øer er et perfekt rejsemål for din campingferie om sommeren, men det er heller ikke at udelukke resten af året i betragtning af det milde klima i området. Campingpladserne og ferielandsbyerne på De Baleariske Øer er nemlig åbne hele året rundt og giver dig mulighed for at tilbringe ferier med afslapning, besøg og fornøjelser.

Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera: De Baleariske Øer er en turistattraktion, især takket være strandene, bugterne og det uberørte og krystalklare vand i Middelhavet.

Hvis du bestiller plads på en af campingpladser og ferielandsbyerne på Mallorca, kan du tilbringe en ferie med en blanding af natur og historie. Saltsøerne er meget smukke at besøge på øen, hvor fønikerne og romerne allerede udvandt salt i det fjerde århundrede f.Kr. I dag er de et drømmelandskab og et paradis for fuglekikkere. Mallorca skjuler næsten 200 huler under jorden, og nogle kan også besøges, såsom Genova-hulerne i Palma de Mallorca, øens hovedstad, som også er kendt for den spektakulære katedral, et eksempel på middelhavsgotisk arkitektur og det mest symbolske og hellige monument på hele øen.

Campingpladserne på øen Menorca garanterer derimod en afslappende ferie omgivet af naturen, der især kan nydes, hvis man rejser med familien eller som et par. Menorca er blevet del af UNESCO´s ”biosfære reserve områder” takket være dets økologiske kald og dets vilde landskab. Naturligvis er havet og strandene hovedattraktionen på øen, især om sommeren.

Øen Ibiza er først og fremmest kendt for sit vilde natteliv, natklubber og diskoteker, der tiltrækker unge mennesker fra hele Europa, men dem, der booker en campingplads eller ferielandsby på Ibiza for at nyde øen om dagen, vil bestemt ikke blive skuffet. Byen Sant Josep di Sa Talaia er meget fin med sine mange bugter og strande som Cala Bassa, Cala Comte og Cala Vedella. Gå ikke glip af den fønikiske landsby Sa Caleta og de puniske-romerske landdistrikter Ses Paises i Cala d'Hort.

Hvis du elsker uberørt natur og afslapning, er Formentera din ø. Ud over det spektakulære naturlandskab byder denne ø på underholdning, der minder meget om 70’ernes livsstil: strandfester, alternativt tøj og små pubber.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l