Home - Spanien - Baskerlandet

Campingpladser i BASKERLANDET

Spanien: Regioner

Baskerlandet: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Baskerlandet!

Baskerlandet er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Baskerlandet er en af Spaniens mest fascinerende selvstyrende regioner. Campingpladserne og ferielandbyerne i Baskerlandet giver mulighed for fuldt ud at opleve denne smukke region i det nordlige Spanien og for at leve en uforglemmelig ferie.

Campingpladser i kystområdet i regionen har et skønt atlanterhavsklima, der ligner det i det omkringliggende Cantabrien og Asturien. Det regner ofte, og det grønne går helt ud til kysterne, der normalt består af store klipper afbrudt af ligeså store strande.

Den centrale del af Baskerlandet er et område kendetegnet ved brede meget grønne dale og græsgange. Her finder du de smukkeste bjerge der gennemskæres af floderne, og naturelskere finder de mest egnede campingpladser. I det sydlige område er der den smukke Ebro-floddal, hvor der er middelhavsklima, og der dyrkes vinmarker, der giver anledning til den berømte Rioja-vin.

Hovedstaden i Baskerlandet er byen Vitoria, og hvis du bliver på en af campingpladserne i Vitoria, så gå ikke glip af den charmerende gotiske katedral Santa Maria.

En anden meget smuk og unik by er Bilbao, hvor du kan beundre et af de smukkeste slotte i Baskerlandet, hvor der i fortiden er udkæmpet blodige kampe, Burton slottet.

Hvis man elsker vandsport, især surfing, må man ikke undlade at bo påen af campingpladserne i San Sebastian, en by, der ligger ud til havet, hvis bølger tiltrækker hundredvis af surfere fra hele Europa.

Der må være en grund til, at den franske forfatter Victor Hugo besluttede at tilbringe sit liv i Pasaia, den gamle fiskerby med udsigt over Pasaia-bugten. Den gamle bydel er ligeså lille, som den er lækker, og du kan møde mange pilgrimme, der går på Camino de Santiago, hvis rute går gennem denne lille by.

Hvis man elsker mad og vin vil man her kunne få luft for ens lidenskab ved at smage pintxos, de typiske tapas i området, for derefter at hengive sig til den kulinariske fordybelse. Idiazabal osteruten, der går gennem grønne dale og græsgange, kan også være en smuk oplevelse, som man ikke må gå glip af, mens Laguardia-området er det mest kendte vinområde i landet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l