Home - Spanien - Cantabria

Campingpladser i CANTABRIA

Spanien: Regioner

Cantabria: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Cantabria!

Cantabria er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Cantabria er en lille spansk region, beliggende som en perle mellem Biscayabugten og de forrevne bjerge Picos de Europa, og er et ideel sted til trekking. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Cantabria giver dig mulighed for at opdage denne lille men overraskende region.

Cantabrien er det eneste sted i verden, der har hele to religiøse/spirituelle Caminoer, begge placeret inden for Europas Caminoer. Det drejer sig om Cammino del Norte (en variation af Jacobsvejen, Camiño de Santiago) og Camino Lebaniego.

De, der vælger campingpladserne i Cantabrien for at besøge landsbyerne og byerne i denne region må ikke gå glip af landsbyen Potes, en af de smukkeste i dette område af Spanien. Det er en middelalderlandsby krydset af Rio Quivesa, som giver et endnu mere karakteristisk udseende til hele byen. Nord for Potes må du ikke gå glip af den vidunderlige udsigt fra Mirador de Santa Catalina.

Naturelskere kan besøge den smukke naturpark Cabarceno, hvor der lever dyr fra fem kontinenter, og derfra kan man hurtigt nå kysten, hvor man kan beundre de smukke klipper med udsigt over havet.

En af de oplevelser man bør prøve i Cantabria er at surfe, mindst en gang. Dette er surfernes højborg og et af de bedste steder at lære at surfe. Her er Vaca, en stor bølge, der er meget efterspurgt af aficionados. Der er tres strande, dem i Loreto og Somo er ideelle til at lære og man kommer dertil med en lille færge fra Santander, Den Cantabriske hovedstad, universitetsby, med en meget speciel katedral bestående af to kirker, den ene over på den anden. 

Teknikken blev importeret fra italienerne, men det betyder ikke, at Cantabria ikke er verdens centrum når det kommer til ansjoser. De er en delikatesse og absolut ikke billige. I Santofia er det muligt at besøge fabrikken, se emballeringen og købe dem direkte fra producenterne. Ved stranden rabas (indbagte blæksprutter) imidlertid perfekte til en aperitif. San Vicente de la Barquera, med stranden foran og Picos bagved, er hjemsted for sorropotum, den typiske fiskesuppe. Alle specialiteter, som man skal smage!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l