Home - Spanien - Castilla-La Mancha

Campingpladser i CASTILLA-LA MANCHA

Spanien: Regioner

Castilla-La Mancha: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Castilla-La Mancha!

Castilla-La Mancha er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Den spanske region Castilla-La Mancha er kendetegnet ved to typer af landskaber: Meseta, en stor slette, hvor den eneste bemærkelsesværdige variation er bjergene i Toledo, og Central System, som er nord for Guadalajara. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Castilla-La Mancha giver dig mulighed for at lære mere om denne smukke centrale region i Spanien kendt for pilgrimsvandringer den berømte Hidalgo de La Mancha, for vindmøller og de golde bjerge så langt øjet rækker.

Castilla-La Mancha er et område nomadiske opdrættere og landmænd, der tidligere var i stand til at bygge landsbyer i totale ørkenområder. En af de mest karakteristiske byer, som man derfor absolut bør besøge er Albacete, hvis historiske centrum har smukke gader og gyder og en række maleriske kirker. Også Guadalajara er en fin by. Palazzo dell'Infantado er virkelig fascinerende, selvom det desværre blev beskadiget af bomber under Anden Verdenskrig. I nærheden er Siguenza og bøgeskoven i Tejera, begge erklæret for UNESCO-biosfærereservater.

Hvis du vælger en af campingpladserne i Valpenas-området, som har været beboet siden forhistorisk tid, vil du se, hvordan vindmøllerne gør denne region malerisk. I Consuegra, for eksempel, står Don Quixotes vindmøller som "kæmper med store arme" foran et velbevaret og besøgbart slot Castillo de Consuegra.

For turister, der kan lide at kombinere afslappende ferie på campingpladser omgivet af natur med kulturbesøg, er der mange interessante byer at besøge: Toledo, en by på bredden af Tejo-floden, der har en smuk Alcazar og tilknyttet museum man absolut bør besøge, den gamle bydel i Cuenca blev erklæret en for Unesco verdensarv, så gå ikke glip af det! Sacro Convento de Calatrava er også meget smuk: den mest kendte attraktion i byen Aldea del Rey.

Denne region er også vært for flere traditionelle festligheder såsom Kristi legemsfest i Toledo, Stille Uge i Cuenca, Feria de Albacete og Tamborrada di Hellín.

Castilla-La Mancha er en region med traditioner, og der mangler ikke traditionelle retter som honning af La Alcarria og marcipan fra Toledo, og mange vingårde, hvor man kan smage vine som Valdepeñas, der er den mest karakteristiske.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l