Home - Spanien - Castilla y León

Campingpladser i CASTILLA Y LEóN

Spanien: Regioner

Castilla y León: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Castilla y León!

Castilla y León er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Regionen Castilla y León er rig på arkæologiske og kunstneriske steder af stor interesse. Opholder man sig på en af campingpladserne eller ferielandsbyerne i Castilla y León, vil man kunne opleve alle de fantastiske attraktioner i denne del af Spanien, et af de rejsemål i Europa, der har størst naturvariation.

En måde at opleve regionen på kan være at krydse den ved at følge en del af den berømte Camino de Santiago. Under alle omstændigheder må man ikke gå glip af byer som Avila, der er karakteriseret ved tilstedeværelsen af to meget forskellige områder: det mere bjergrige område i nord og Tietar-dalen i syd med mildere temperaturer. Det historiske centrum og kirkerne udenfor byens mure er UNESCOs verdensarvssteder.

Andre steder, såsom Arenas de San Pedro eller El Barco de Avila, byder gæsterne velkommen med monumenter og bygninger fra middelalderen, mens de fra et naturmæssigt synspunkt har naturreservatet Valle del Iruelas og Sierra de Gredos Regionalpark, perfekte steder for turister, der elsker tæt kontakt med naturen.

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Burgos giver dig mulighed for at besøge den eneste spanske katedral, der er individuelt noteret på UNESCOs verdensarvsliste, mens dem i Leon åbner dørene til den største provins i hele regionen med den pragtfulde nationalpark Picos de Europa. Turister, der elsker vandreture, kan opleve denne park langs den maleriske Cares rute.

Omkring kunstbyerne Palencia og Soria er der en stor koncentration af romerske monumenter, mens det særlige ved Salamanca er den den store mangfoldighed i landskabet med dale, skove, sletter og floder. Segovia er berømt for tilstedeværelsen af en historisk akvædukt, det Kongelige palads i La Granja og Riofrio paladset.

Filmelskere kan for eksempel tilbringe deres ferie i forbindelse med Den internationale filmuge SEMINCI, der afholdes hvert år i Valladolid i oktober.

På bordet dominerer det traditionelle køkken med produkter som Barcos hvide bønner, kød fra Avila, lam, fårost og de typiske kager “yemas de Santa Teresa” lavet med æg og sukker. Også Ribera del Duero-vinene fortjener at blive smagt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l