Home - Spanien - Catalonien

Campingpladser i CATALONIEN

Spanien: Regioner

Catalonien: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Catalonien!

Catalonien er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Catalonien, hvor Barcelona er hovedstaden, er en smuk region i Spanien fordelt mellem hav og bjerge. Ved et ophold på en af campingpladserne og ferielandsbyerne i Catalonien kan man nyde de caribiske strande, perfekte stier til friske gåture og de mange steder med åndelig charme, der vil efterlade et vidunderligt minde.

I sommerferien er de mest populære campingpladser dem på Costa Brava, hvis hovedstaden er Girona. Det er en universitetsby karakteriseret ved et specielt historisk centrum fra middelalderen. En anden lille by, der har bevaret alle kendetegn for en typisk middelalderlandsby er Besalú, så hvis man er i området er et besøg et must!

Dem, der elsker strandlivet må ikke gå glip af en af de smukkeste strande i Catalonien, nemlig stranden ved Tossa de Mar. Helt ud til havet, på toppen af en klippe, står middelalderslottet, der omslutter byen inden for sin mur og gør landskabet meget imponerende.

Blandt de smukkeste steder i Catalonien er Montserrat, et kæmpe bjerg en time fra Barcelona, hvor der på toppen står helligdommen af samme navn dedikeret til Moreneta, Den sorte Madonna, som hvert år modtager hundredvis af pilgrimme.

Den mest interessante og karakteristiske seværdighed i denne region er helt sikkert den store Muntanya de Sal: et kæmpe blåt og hvidt bjerg af salt over byen Cardona, hvorunder der er mange huler med stalaktitter, stalagmitter og underjordiske søer. 

Et andet sted man absolut bør besøge, hvis man bor på en af campingpladserne i Catalonien, er Sant Miquel del Fai, et gammelt religiøst kompleks i en frodig og grøn natur, på toppen af en kløft skabt af regnvandet og floderne. Der er adgang via en romersk bro og gåturen er betagende.

De, der elsker natur, vulkanologi og seismologi, kan ikke gå glip af La Garrotxa, et område med udslukte vulkaner, der gør det virkelig vidunderligt, og hvor man kan tage på vandreture for alle.

Under din ferie i Catalonien skal du huske at smage den fremragende ret arroz caldoso, med fisk og skaldyr, som især fås på Costa Brava.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l